Oricine se poate confrunta cu acnee și probleme de piele, iar dacă uneori cauzele sunt hormonale, alteori sunt provocate de alimentele pe care le consumi. Vezi care a fost produsul la care a renunțat o femeie, pentru a avea o piele strălucitoare.
Annie Tomlin s-a confruntat ani de zile cu acneea și a încercat zeci de tratamente fără rezultate. Și-a dat seama, într-un final, că produsele lactate erau cele care îi provocau coșuri, potrivit xojane.com. După ce a fost cucerită de un tip de brânză și a consumat-o în cantități mari, a observat că acneea ei s-a agravat și s-a hotărât, astfel să renunțe definitiv la lactate. În primele luni nu a observat o îmbunătățire spectaculoasă a aspectului pielii. Coșurile nu mai erau inflamate, dar nu dispăruseră. Dezamăgită, Annie a povestit că a consumat din nou brânza ei preferată într-o seară, iar a doua zi s-a trezit cu o erupție de coșuri. A fost momentul în care a decis să renunțe la lactate pentru totdeauna, iar după câteva săptămâni, roșeața și inflamația s-au redus. Deși dermatologul i-a spus că nu sunt dovezi care să susțină legătura dintre acnee și produse lactate, Annie Tomlin a crezut că este mai sigur să aibă o alimentație fără aceste ingrediente, iar pielea ei și-a schimbat aspectul.