Cum să consumi ananasul ca să-ți crească sânii

.
Sânii mici sau lăsați sunt printre cele mai mari compexe ale femeilor din întreaga lume. Dincolo de rezolvarea problemei cu ajutorul chirurgiei estetice, există și soluții naturale care promit să fie de ajutor. Una dintre acestea, consumul de ananas.

Se pare că ananasul are o serie de beneficii asupra glandelor mamare, tonifiindu-le și mărindu-le volumul.

Ananasul conține o serie de antioxidanți și sunt considerate totodată fructele care luptă împotriva cancerului. Așadar, femeile chiar trebuie să îl consume. După o perioadă, efectele sale sunt vizibile la nivelul sânilor: le redau elasticitatea, îi tonifiază și au efect de rejuvenare asupra pielii din acea zonă. Iar cel mai bine pot observa femeile trecute de prima tinerețe, care se confruntă cu o fermitate a sânilor mai scăzută. Consumați cât mai multe lichide, nu mai beți cafea și renunțați la țigări. Trei feliuțe de ananas pe zi, după ce veți fi renunțat la toate aceste vicii vă vor pune în fața unor rezultate imediate.

Iată o rețetă de smoothie care poate fi consumat în fiecare zi:

O cană de ananas tăiat mărunt.

Un sfert de suc de ananas

O jumătate de cană de iaurt

Un sfert de cană de apă

3-4 cuburi de gheață

Mixați toate ingredientele într-un blender și beți câte un smoothie din acesta pe zi, înainte de masă.

Ce alte beneficii mai are ananasul asupra sănătății

Artrită

Unul dintre cele mai lăudate efecte ale ananasului sunt în curele pentru artrită, pentru că acest fruct reduce inflamarea articulațiilor și a mușchilor, datorită conținutului de enzime proteolitice numite bromelaine, cu puternice efecte antiiflamatorii

Sistemul imunitar

O singură felie de ananas conține cu peste 130 la sută peste doza necesară zilnică de vitamina C, acesta fiind astfel unul dintre cele mai nutritive și bogate fructe în acid ascorbic. Vitamina C este asociată cu îmbunătățirea sistemului imunitar, stimulând circularea celulelor albe în sânge și se comportă ca un antioxidant care apără organismul împotriva radicalilor liberi – vinovați de dereglări metabolice care pot afecta sistemele anumitor organe

Previne cancerul

Ananasul mai este bogat în vitamina A, betacaroten, bromelaină și alți compuși flavonoizi, are un nivel ridicat de magneziu, un factor important în producerea superoxid-dismutazelor, un puternic distrugător de radicali liberi, vinovați de provocarea cancerului. Ananasul a fost asociat cu prevenirea cancerului de sân, oral sau esofagian.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton