Ce zodii îți fac necazuri

.
O viață fără probleme este o viață perfectă. Dar, cum rar găsești oameni cu o existență fără griji, încercăm să medităm mai mult la sensul vieții noastre, la ce am  făcut greșit, de unde ni se trag necazurile. Deseori ajungem la concluzia că acestea sunt create chiar de noi sau sunt rezultatul bunăvoinței cuiva din cercul nostru. Astrele vor spune ce zodii îți fac necazuri, resposnabile într-o mare măsură de eșecurile tale.

Berbec

Încăpățânat și dornic să facă lucrurile exact așa cum vrea el, fără să îi scape de sub control ceva, Berbecul va avea mari probleme atunci când în plan intervine o Balanță. În general, orice proiect al Berbecului în care este inclusă și o Balanță este sortit eșecului, pentru că aceasta din urmă are scopuri nobile: să scoată în evidență calitățile tuturor celor din echipă. Berbecul ghicește planul Balanței și va lua toată munca asupra lui. Nu va reuși, desigur să facă față, astfel ajungând nu doar să se suprasolicite, dar și să depășească termenul-limită cu mult și să devină persona non-grata pentru șef. În viața de zi cu zi, dacă ai Balanță în gașca de prieteni, nu te împrumuta la ea, te vei îndatora mai rău decât la bancă.

Taur

Taurul se descurcă excelent pe plan profesional, motiv pentru care nu are niciodată vreo problemă aici. Pe plan personal însă trebuie să rezolve o sumedenie de necazuri care se abat cu frecvența picăturii chinezești. Iar zodia de la care i se trag suferințele emoționale este Scorpionul, caracterizat de instabilitate din acest punct de vedere. Va fi dezechilibrat pe plan sentimental, nu își va găsi locul în raport cu Scorpionul care, intenționat sau nu, îi va insulfa o lipsă de încredere în sine greu de recuperat.

Gemeni

Gemenii sunt nestatornici, foarte buni în planul comunicării, motiv pentru care necazurile lor nu sunt niciodată prea mari. Însă există un semn zodiacal care reușește să-l dea peste cap și să-l facă să se îndoiască de tot ceea ce știu – motiv de îngrjiorare uriaș pentru Gemeni. Leul îl va pune întotdeauna într-o lumină proastă, dar nu neapărat intenționat, ci doar pentru că acesta este felul lui de-a fi: lăudăros, dornic să facă mereu totul doar el și să fie în centrul atenție. Aceste dorințe ale Leului coincid cu cele ale Gemenilor, motiv pentru care aceștia din urmă se vor da peste cap să surclaseze Leul, nu fără a eșua lamentabil și a se face de râs.

Rac

Protector și iubitor, Racul va avea inima frântă de fiecare dată când va intra în contact cu un Vărsător. Nestatornic și misterios, Vărsătorul îi va suci mințile Racului, care se va alege în cele din urmă cu inima frântă. Această experiență îl va lăsa cu incapacitatea de a se mai dedica trup și suflet unei persoane, lucru care îl va face să sufere și mai tare. Pentru că Racul pentru asta trăiește.

Leu

Soarta rea a Leului stă în mâinile Fecioarei. Aceasta îi cântă în strună Leului, dornic să audă mereu numai laude. Însă Fecioara, mereu dispusă să urce pe scara socială, deși nu-i place să recunoască asta, are propria agendă, pe care, răbdătoare, o pune în aplicare până când își atinge scopul.

Citește și: Ce zodii au noroc la bani în 2016

Fecioara

Analitică și dornică să dețină controlul, Fecioara va avea de suferit în viață din cauza Taurului. Gelos pe concentrarea și ambiția Fecioarei, dar cu capacități intelectuale superioare, Taurul va calcula fiecare mișcare pentru a da la o parte Fecioara și a o face să-și piardă încrederea în forțele proprii. Planul îi iese de minune Taurului, mai ales că Fecioara nu are astfel de mize puerile și are capacitatea de a merge mai departe.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton