Alege fluturele ce corespunde lunii în care te-ai născut. Vezi ce spune el despre personalitatea ta!

.

Prin forma și culorile lui, fluturele este o reprezentare a vieții. În mai multe culturi ale lumii, fluturele este un simbol al speranței și al schimbării. Fiecărei luni din an îi corespunde un anumit fluture. Vezi în imaginea de mai sus care este fluturele lunii tale de naștere și ce spune el despre personalitatea ta.

Ianuarie

Ai o inimă mare și găsești mereu o vorbă bună pentru oricine. Iar când nu o poți găsi, ești un bun ascultător. Toți te admiră pentru optimismul și pozitivismul tău. Ești un om frumos și liber ca un fluture și ai darul de a-i face pe ceilalți fericiți.

Februarie

Imediat ce intri într-o cameră, toți ochii se îndreaptă asupra ta, chiar dacă nu îți dai seama mereu de asta. Se vede de la poștă câtă încredere ai în tine, iar cei din jur nu își pot lua ochii de la tine. Oamenii fie te adoră, fie nu te suportă. Dar sunt mult mai mulți cei care te plac.

Martie

Ești genul de persoană care nu se dă bătută niciodată. Poate că nu ai tot timpul idei geniale, poate că nu reușești să rezolvi orice situație din prima, însă cer este că nu renunți niciodată. Ești o persoană hotărâtă, de încredere și cu o personalitate puternică.

Aprilie

Ești o persoană emotivă și nu îți este rușine să o arăți. Oamenii te admiră pentru latura ta sensibilă și pentru faptul că poți să vorbești despre ceea ce simți. Poate că nu îți vine să crezi, dar este adevărat: prin atitudinea ta pozitivă, prin sensibilitatea de care dovadă reușești să faci lumea mai bună.

Mai

Ești o persoană minunată! Din păcate, personalitatea ta este intimidantă pentru unele persoane, așa că sunt destui oameni care nu prea te plac. Însă cei care te cunosc bine știu cum ești. Chiar dacă ai o personalitate puternică, ești totuși un om sensibil, care ar face orice pentru ce dragi.

Iunie

Lumea este un loc mai bun datorită celor ca tine. Ești o persoană minunată, foarte sensibilă, foarte bună și gata oricând să sară în ajutorul celor din jur, fie ei și necunoscuți. Intuiția te ajută să-și dai seama ce nevoi au ceilalți, astfel că nici nu trebuie să-ți ceară ceva.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton