Vino să îți activezi superputerile la începutul școlii la evenimentul Școala de SuperEroi!

.

Copiii și părinții sunt așteptați sâmbătă, 7 septembrie 2024, la evenimentul Școala de SuperEroi powered by Itsy Bitsy, pentru a-și activa puterile de care au nevoie la început de an școlar! Curajul, bunătatea, energia, prietenia, creativitate, bucuria, încrederea și multe alte superputeri vor fi activate toată ziua de echipa supereroilor Itsy Bitsy și de prietenii lor.

De dimineață de la ora 9:00 până seara la ora 18:00, în Parcul Lumea Copiilor din București (lângă Palatul Național al Copiilor), evenimentul Școala de SuperEroi va oferi sute de activități de educație prin joacă pentru copii și informații de ajutor pentru părinți, toate gratuite: 

  • Târg de cluburi extrașcolare;
  • Diagnoză pentru sănătate (postură, văz, stomatologie, sănătate mintală etc.);
  • Întâlniri de consultare cu diverși specialiști, în vederea reintrării în comunitate a copiilor;
  • Lecții demo pentru siguranța copiilor;
  • Joacă și jocuri distractive și educative;
  • Itsy Bitsy Show – spectacol de muzică și dans (10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00);
  • Program LIVE din Radiomobilul Itsy Bitsy.

„Fiecare copil vine pe lume cu o combinație unică de calități, superputeri interioare – cum le numim noi la Itsy Bitsy. E important ca el să își descopere aceste superputeri, să le dezvolte și să fie susținut de părinți în acest proces. Pentru a descoperi resursele interioare, talentele și pasiunile fiecărui copil am creat un context extraordinar de conectare părinte-copil, de testare și de descoperire. În evenimentul din 7 septembrie aducem la un loc mulți actori importanți din universul copiilor și părinților, care oferă o diversitate de posibilități, și care pot deveni parteneri de nădejde ai părinților în creșterea și dezvoltarea copiilor lor.” Nadia Tătaru – director Itsy Bitsy FM. 

La Școala de SuperEroi, copiii vor putea participa GRATUIT la activități sportive, de teatru, muzică, dans, pictură, programare, robotică, de dezvoltare personală, educație ecologică, de prevenire a bullying-ului etc. Copiii vor putea să se joace în piscine cu bile, vor afla informații inedite despre animale și sporturi, vor participa la multe concursuri cu premii, vor afla direct de la polițiști și pompieri ce înseamnă să fii în siguranță și să oferi primul ajutor la nevoie, vor cânta și vor dansa la ultima petrecere din această vacanță de vară.

Aceste activități vor fi desfășurate de partenerii educaționali ai evenimentului, care își așteaptă cu drag vizitatorii în parc și, mai apoi, la cursuri și activități extrașcolare pe tot parcursul anului: 2be Group, ARCUB, C.S. AKURA, C.S. Dinamo, Opera Comică pentru Copii, Argos Hub, Asociația EduAct, Magia Lutului, Pictează 3D, Editura DPH, Mindhub București – Unirii, Școala de Șah, Atelierele doamnei Minnie, Federația Română de Rugby, Federația Română de Oină, Federația Română de Orientare, Universul colorat al Mădălinei, Făcute în casă, Școala de joacă – Oana Popa, Organizația Umanitară Concordia, Pachamama România, Parentropolis, Podul lui Sfredeluș, Kids Station Afterschool, Scuba Romania, Școala de dragoni, Victory Horses și alții.

Pentru că vrem că cei mici să prevină pericolele și să acționeze corect în cazul oricărei probleme, copiii și părinții sunt așteptați în parc în zona “Fii sănătos și în siguranță!”. Aici vor avea loc ateliere și activități educative gratuite, cursuri de prim ajutor, de educație rutieră, de siguranță și reacție corectă în caz de pericole, activități de prevenire a consumului de droguri. Copiii și părinții vor beneficia gratuit de evaluări oftalmologice, stomatologice și dermatologice, vor afla informații utile despre nutriție, sănătate mintală și obiceiuri de viață sănătoasă, despre prevenirea bullying-ului și agresiunilor în rândul copiilor. Aceste activități vor fi susținute de specialiștii de la: Asociația Părinților Isteți, Asociația KinetoBebe, Asociația Împreună cu Zâmbet, Agenția Națională Antidrog, Crucea Roșie Română, Asociația Help Autism, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov și Poliția Română. 

Nelipsitul Itsy Bitsy Show va avea loc pe scena din parc în intervalele orare 10:00 – 12:00 și 16:00 – 18:00. Muzica și dansul vor încinge atmosfera, iar copiii vor avea șansa de a-și întâlni eroii preferați de la radio: Itsy, Bitsy, Spinner, Spark, SuperZapa, DjDodi. Vor urca pe scenă și micuții artiști de la: Academia Campionilor, Academia de Talente Contrapunct, Andra Gogan’s Academy, Asociația BimBam, Clubul Sportiv Davidans, Grupul Vocal Miniton, MusicALL, Sunetul Muzicii, Steysha School of Irish Dance, Victoria Dance Studio și soliștii-copii: Anastasia Mihăilă, Anastasia Haiducu, Antonia Mihalcea, Maria Postelnicu, Tiberiu Handoca, Sophia Dinu și alții.

Evenimentul Școala de SuperEroi Itsy Bitsy este organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 și cu susținerea AQUA Carpatica KIDS, Asociația Părinților Isteti, BCR & România Sălbatică, BIC Kids, Biskrem, Brico Dépôt, Carrefour România – Gust pentru Sănătate, Clinica Medikali, Covalact de Țară, Crystal Dental Clinic, De-a joaca, Dr. Max, English Kids Academy, Fulga, Fundația Orange, Generali, HARIBO, Infacol, Innergy, LEGO, Logiscool, McVitie’s, Medicover, Olympus, Papi, Sambucol, SanoVita, Sudocrem, Sugus, Suzuki, Tempo, Töpfer, Veruvis Kids și World Class.

Detalii pot fi găsite pe www.itsybitsy.ro. VEZI AICI cum a fost la ediția de anul trecut a evenimentului. 

***

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în București și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy  Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, că 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulează Campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton