Top 7 tendințe de încălțăminte pentru femei sezonul acesta

.

Încălțămintea nu mai este de foarte mult timp doar un simplu mod de a proteja piciorul. Acum, tendințele se schimbă de la un an la altul, iar marile case de modă ne cuceresc cu adevărate opere de artă. Sigur că nu putem purta zilnic creațiile celor mai cunoscuți designeri, dar asta nu ne împiedică să fim în acord cu sfaturile acestora.

Pentru acest sezon nu trebuie să ne scape din vedere sandalele cu bretele multiple. Găsești și tu sandale dama pe MeiMei.ro, dar și alte opțiuni la modă. Despre tendințe vorbim și în rândurile următoare. Află ce încălțăminte trebuie să ai în dulap pentru anul acesta.

Sneakersi masivi

Sneakersii sau pantofii sport trebuie să fie cât mai masivi și expresivi. Se poartă talpa înaltă și detaliile jucăușe. Partea și mai bună este că, pentru anul acesta, designerii ne lasă să fim cât mai creative. Putem purta sneakersi și pantofi sport cu jeanși, pantaloni scurți, fuste și rochii. Putem adăuga ochelari și cu siguranță suntem gata să facem câteva fotografii perfect instagramabile. Găsești pantofi sport damă la prețuri accesibile, deci îți poți crea câteva outfituri de excepție fără să scoți o avere din buzunar.

Sandale cu barete multiple

Cum să nu porți sandale în sezonul cald? Pentru anul acesta, se recomandă talpa înaltă și baretele multiple. Sandalele sunt, de asemenea, foarte versatile, deci te lasă să îți creezi un look de excepție fără prea multe bătăi de cap. Ți-ai achiziționat deja o pereche? S-ar putea să devină adicție. Contrar așteptărilor, sandalele cu talpă groasă și înaltă sunt deosebit de confortabile. Adăugăm aici și faptul că te fac să pari mai înaltă.

Pantofi cu platformă

Pantofi clasici rămân în atenția noastră, dar dacă vrei să fii o adevărată apariție, anul acesta ai putea opta pentru pantofi cu platformă  sau mocasini cu platformă și detalii jucăușe – o opțiune ideală mai ales pentru finalul verii, atunci când temperaturile nu mai sunt atât de prietenoase.

Sandale cu toc și barete

Sigur că punem pe listă și o pereche de încălțăminte potrivită pentru evenimente speciale. Sezonul acesta se poartă în continuare sandalele cu toc și barete în jurul gleznei. Optează pentru culori pastelate dacă mergi la un eveniment de zi și pentru culori neutre condimentate cu pietricele dacă mergi la un eveniment de seară. Nici culorile metalice nu ar trebui să ne scape din vedere anul acesta.

Ciocate

Ciocatele sunt din nou în tendințe, iar partea și mai bună este că poți găsi un model confortabil pentru orice sezon. De exemplu, pentru vară, poți alege o pereche de ciocate cu plasă care lasă piciorul să respire. S-ar putea să fie încălțămintea ideală pentru festival.

Crocsi cu platformă

Moda crocsilor a revenit de ceva timp. Pe lângă faptul că aceștia au fost ușor reinterpretați sunt și foarte confortabili. Trebuie să ai cel puțin o pereche în dulap.

Papuci cu toc

Îți amintești de papucii cu toc care erau la mare căutare prin anii 2000? Sunt din nou la modă. Îi poți purta atât cu pantaloni lungi sau scurți cât și cu fuste sau rochițe. Trebuie să ai cel puțin o pereche de papuci cu toc în dulap.

În final, trebuie să reții că sezonul acesta trebuie să porți ceea ce te definește, ceea ce te face să te simți confortabil. În plus, noile tendințe vin în atenția tuturor. Sigur găsești ceva care să-ți placă și care să-ți facă zilele mai frumoase.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton