TOP 7 cadouri utile pentru viitoarele mămici

.

Perioada sarcinii este una specială şi contează foarte mult pentru viitoarea mămica sa nu se streseze prea tare, mai ales când vine vorba de toate cele necesare pentru venirea pe lume a bebeluşului. De aceea, este o idee smart să te îndrepţi către cadouri utile pentru nou-născut, care să îi ia un stres de pe cap mămicii.

Află de mai jos ce cadouri folositoare îi poţi face unei viitoare mămici, astfel încât perioada sarcinii, dar şi cea de după naştere, să fie mai puţin stresante

Pătuţ

Printre cele mai importante achiziţii înainte de naşterea unui copil se număra pătuţul. Cel mic va avea nevoie de un pătuţ sigur, calitativ şi confortabil. De aceea, e o idee bună să te îndrepţi către produse de la branduri de specialitate când faci un astfel de dar. De asemenea, trebuie să ţii cont de tipul de pătuţ pe care şi-l doreşte mămica şi de dimensiunile necesare în funcţie de cameră acesteia.

Cărucior

O altă achiziţie majoră înainte de venirea pe lume a unui copil este căruciorul. Dacă vrei să oferi în dar un cărucior, vorbeşte cu viitorii părinţi pentru a-ţi da seama ce îşi doresc şi de ce anume au nevoie. Unii pot avea nevoie de un cărucior sport, alţii un model 3 în 1.

În cazul în care ai în gând să faci cadou un cărucior versatil de la un brand de top, îndreaptă-te către cărucioarele Cybex Fashion 3 în 1 de pe babymatters.ro, unde găseşti o mulţime de produse calitative pentru copii.

Aşternuturi

Un accesoriu esenţial pentru bebeluşi sunt aşternuturile. Dacă îţi doreşti să faci un cadou util, însă nu vrei să cheltui prea mulţi bani, caută aşternuturi pentru pătuţul de copii. Acestea e bine să fie realizate din bumbac organic, un material prietenos cu pielea sensibilă a bebeluşilor.

Scutece

Orice viitoare mămica are nevoie de scutece pentru primele luni de viaţă ale bebeluşului. Un cadou mai puţin glam, dar extrem de util, scutecele o vor scăpa pe mămica de o cheltuială. Optează pentru scutece de la un brand de încredere, care să îi asigure celui mic confortul pe toată perioada purtării.

Hăinuţe

Un dar accesibil şi potrivit înainte de venirea pe lume a bebeluşului îl reprezintă hăinuţele. Mămicile se vor bucura să primească hăinuţe pentru nou-născuţi din materiale rezistente şi prietenoase cu pielea, precum bumbacul organic. Orientează-te către şosetele, bodyuri, tricouri, pantalonaşi şi pijamalute.

Truse de îngrijire

Dacă vrei să îi faci viitoarei mămici un cadou versatil şi util, alege o trusă de îngrijire pentru bebe. Trusele de îngrijire pentru bebe conţin produse esenţiale precum aspiratorul nazal, forfecuţa de unghii şi peria pentru păr. Găseşti astfel de truse la preţuri accesibile în magazinele de profil.

Produse de băiţa

Produsele pentru băiţa bebeluşilor sunt mereu binevenite şi se găsesc tare uşor, în supermarketuri, hypermarketuri, farmacii, drogherii ori online. Poţi să cumperi şampon, ulei, crema pentru scutec sau spumă de curăţare. Cauta produse cu ingrediente naturale, special formulate pentru cei mici.

Dacă vrei să faci un cadou adecvat unei viitoare mămici, îndreaptă-te către produse ce o vor ajuta în primele luni de viaţă ale bebeluşului, precum hăinuţele, pătuţul sau trusa de îngrijire.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton