Top 6 idei de cadouri pentru bărbații din viața ta

.

Cu toții știm cât de greu este să găsești cadoul potrivit pentru unul dintre bărbații din viața ta: nu ai multe opțiuni, te gândești că darul nu îi va plăcea sau nu îi știi, neapărat, gusturile. Noi ne dorim să îți facem treaba mai ușoară, așadar, am pus laolaltă câteva idei de cadouri pentru figurile masculine de care ești apropiată. Citește în continuare și descoperă-le.

Un ceas de mână

Un ceas de mână elegant este un cadou cu care nu vei da aproape niciodată greș. Fie că alegi unul cu o curea de piele sau unul cu brățară metalică, este important să optezi pentru un model care se potrivește cu stilul vestimentar al celui care îl va purta. Un astfel de cadou nu doar că va fi un accesoriu pe care îl va avea alături mulți ani, dar va reprezenta și prilejul perfect pentru a-ți arăta aprecierea și iubirea. În plus, mulți bărbați sunt pasionați de complexitatea mecanismului din spatele unui ceas automat sau mecanic, ceea ce poate face din acest cadou un adevărat subiect de discuție cu prietenii lui.

Un parfum

În funcție de cât de apropiată ești de bărbatul căruia îi faci cadoul, poți să alegi și un parfum elegant, dar discret, precum Parfums de Marly Layton. Un astfel de dar îl va bucura, mai ales dacă este adeptul unui stil office sau smart casual. Totuși, dacă nu ești sigură că îi va plăcea, poți să ceri o mostră dintr-o parfumerie și să vezi ce părere are. Cu toate că darul nu va mai fi surpriză, măcar vei ști că ai făcut o alegere potrivită.

Portofel din piele

Cu toții știm că fiecare bărbat are un portofel preferat sau de care nu poate să se despartă. Însă, cu timpul, acesta se va deteriora și, cu siguranță, va avea nevoie de unul nou. Așadar, un portofel din piele este cadoul perfect pentru orice bărbat. Alege un model care să aibă suficiente compartimente: atât pentru carduri și bancnote, cât și pentru documente importante, precum buletinul. De asemenea, optează pentru un portofel cu un design subțire și compact, deoarece acesta va încăpea, cu ușurință, în buzunarul pantalonilor sau al sacoului. 

Echipament de fitness pentru acasă

Dacă bărbatul căruia îi faci cadoul este pasionat de sport, o idee bună poate fi un echipament de fitness pentru acasă. Poți alege gantere ajustabile, o bară de tracțiuni sau un set de benzi elastice, astfel încât să se poată antrena, ori de câte ori simte nevoia. În plus, dacă alegi să îi faci un astfel de cadou, îl vezi ajuta să economisească banii pe care i-ar fi dat pe abonamentele la sala de fitness.

O experiență la o degustare de vinuri

Un cadou inedit pe care i-l poți face soțului, iubitului sau tatălui este o experiență. Și ce idee poate fi mai bună dacă nu o degustare de vinuri? Așadar, dacă știi că este pasionat de acest tip de băuturi și apreciază un vin de calitate, cu siguranță se va bucura de surpriză. Totuși, dacă acest subiect nu este, neapărat, pe placul lui, poți să optezi și pentru alt tip de experiență: o călătorie, o escapadă de weekend sau, dacă este mai aventuros, un salt cu parașuta.

Căști wireless

Căștile wireless sunt un cadou perfect pentru bărbații activi sau pentru cei pasionați de tehnologie. Acestea sunt ideale pentru călătorii, antrenamente la sală sau pentru utilizarea de zi cu zi. Alege, așadar, un model cu anulare a zgomotului și cu o calitate ridicată a sunetului, astfel încât să poată asculta muzică sau să participe la apeluri fără întreruperi. 

Alegerea cadourilor pentru bărbații din viața ta poate fi mai simplă, dacă urmezi câteva dintre recomandările noastre. Totuși, ține cont că este important ca fiecare dar să fie făcut cu drag, astfel încât sărbătoritul să simtă iubirea și aprecierea ta

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton