Top 5 culori pentru mobilierul din living și ce exprimă acestea

.

Vă numărați printre persoanele pasionate de design interior și vă doriți ca locuința dumneavoastră să arate de parcă a fost scoasă dintr-o poveste? Atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă vorbi despre cele mai populare culori alese pentru mobilierul din living, ce semnifică ele și cu ce stiluri de design interior se potrivesc. Urmând sfaturile noastre și citind cu atenție informațiile, vă garantăm că, la final, veți obține o casă demnă de toate laudele, ce vă va satisface toate dorințele. Cu siguranță vă veți impresiona toți apropiații. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Atunci când ne gândim la amenajarea locuinței, prima cameră care ne trece prin minte este livingul, nu-i așa? În această încăpere ne petrecem cel mai mult timp alături de cei dragi, relaxându-ne sau distrându-ne împreună cu ei. De aceea, este foarte important ca încăperea în cauză să se poată adapta atât la dorințele dumneavoastră, cât și la ale familiei. Pe lângă alegerea mobilierului în sine: canapeaua extensibilă versus cea obișnuită, fotoliul sau scaunul, consola pentru TV și așa mai departe, este important să alegeți și o culoare complementară, ce va întregi aspectul mobilierul din living și va adăuga un plus de personalitate. Ei bine, aici vă sărim noi în ajutor. În continuare, ne propunem să începem enumerarea promisă. Vă vom explica ce înseamnă fiecare culoare pentru sufragerie din top, în speranța că veți putea alege nuanța potrivită pentru dumneavoastră. Iată despre ce este vorba.

Prima și cea mai des întâlnită culoare pentru mobilierul de living este maro. Aceasta se regăsește în piese diverse, de la mobilier până la accesorii, draperii sau chiar covoare. Ea exprimă sentimente precum siguranța, încrederea și natura, lucru ce poate duce la un living cât se poate de primitor. Pentru ca rezultatele să fie de durată și să se poată face remarcate, vă recomandăm să optați pentru această culoare dacă vă doriți o sufragerie cu design rustic. Elementele naturale, decorațiunile lucrate manual și imprimeurile tematice nu vor face decât să adauge un plus de rafinament și să atragă laudele celor dragi.

Trecem mai departe și ajungem la cea de-a doua culoarea din topul de azi. Acum este vorba despre nuanțele de bej sau crem. Dacă vă doriți ca livingul familiei să exprime calmitate, relaxare și căldură, această culoare vi se va potrivi de minune. Când veți păși într-o astfel de sufragerie, vă veți simți ca într-o poveste, ca într-un spa, ca într-un basm. Ce poate fi mai plăcut de atât? Cremul sau bejul se potrivesc de minune cu designurile interioare minimaliste sau scandinave. Acestea două pun accentul pe ordine și organizare, pe elementele simple și pe mobilierul în culori neutre. De aici și asortarea în cauză.

Tot în aceeași categorie, de liniște și ordine, se încadrează și mobilierul de living alb. Această culoare este o alegere perfectă dacă vă doriți ca locuința dumneavoastră să exprime simplitate, puritate și organizare. Ea se va potrivi din nou designului minimalist, însă îl adăugăm și pe cel modern în ecuație. Albul este o culoare ce se poate asorta cu orice, de aici și prezența designului modern. Alegând-o, vă veți putea forma un design aparte, personalizat și elegant. Tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți mobilierul favorit și gata! Ați obținut un living potrivit pentru orice ocazie.

Cea de-a patra clasificare din topul nostru de azi se concentrează pe negru. Deși, la început, pare a fi o alegere prea întunecată pentru living, totuși, negrul poate exprima lux, eleganță și mister, sentimente ce îndeamnă oamenii să fie mai deschiși la un asemenea mobilier. Designul interior care se va potrivi cel mai bine în acest context va fi cel industrial, ce pune accentul pe elementele metalice și robuste. Un astfel de living se va încadra la perfecție în paginile revistelor din domeniu și va atrage laudele celor mai pretențioși membrii ai familiei.

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cea de-a cincea culoare de azi. Aici este vorba despre gri, o nuanță potrivită cu designurile industriale, moderne și minimaliste. Griul se numără printre cele mai versatile opțiuni de pe piață, tocmai pentru că se potrivește cu atât de multe stiluri. Totodată, culoarea exprimă stabilitate, maturitate și comoditate, lucru ce o face să se potrivescă cu familiile organizate, îndreptate spre business. Dacă vă regăsiți în această descriere sau vă doriți să vă amenajați livingul în moduri cât mai simple, griul vi se va potrivi, negreșit.

Iar acum că ați aflat toate detaliile, ce spuneți? Sunteți gata să faceți alegerea perfectă pentru livingul dumneavoastră? Noi așa sperăm! Și mai sperăm și că v-am fost de ajutor. Pentru și mai multă inspirație sau diverse stiluri de amenajare, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim lectură plăcută și happy shopping!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton