Toamna Fashion Edge: HUAWEI WATCH GT 5 – accesoriul care îți sincronizează stilul cu timpul

.

Recent lansată în România, seria HUAWEI WATCH GT 5 a atras atenția datorită variantelor sale versatile și stilate, lansate sub conceptul ”Fashion Edge”. Brandul s-a remarcat încă o dată prin abordarea sa unică și a introdus funcții inovatoare, integrate perfect în design-uri moderne și elegante. 

Povestea din spatele ”Fashion Edge”: Ce face seria HUAWEI WATCH GT 5 unică

De la prima sa lansare în 2018, seria HUAWEI WATCH GT a adus inovații majore, de la designuri unice până la o autonomie a bateriei de 14 zile. Cu compatibilitate pentru Android și iOS și o baterie care durează până la două săptămâni, noua serie, HUAWEI WATCH GT 5 continuă să impresioneze. 

Evenimentul de lansare organizat de HUAWEI în Barcelona, pe 19 septembrie, a marcat debutul acestor ceasuri fashion și introducerea conceptului ”Fashion Edge”. Descoperă ce înseamnă cu adevărat acesta, în următoarele rânduri.

Toamna Fashion Edge: HUAWEI WATCH GT 5 – accesoriul care îți sincronizează stilul cu timpul

HUAWEI vrea să descoperi propriul tău „vârf” de formă

Fiecare persoană este unică, iar acest concept nu a fost încă pe deplin exploatat pe segmentul ceasurilor inteligente. În timp ce stilul de viață și nevoile fiecăruia diferă, cele mai multe smartwatch-uri oferă soluții standardizate, ceea ce duce adesea la recomandări inexacte și la nemulțumirea utilizatorilor.

HUAWEI a creat seria WATCH GT 5 pentru a sublinia unicitatea fiecărui utilizator și pentru a oferi un ceas care să reflecte și să sprijine acest aspect. ”Fashion Edge” combină designul elegant cu tehnologia de ultimă oră, formând astfel baza filosofiei produsului. Cu două designuri distincte – unul octogonal și unul circular – și 12 opțiuni de curele, seria WATCH GT 5 oferă posibilitatea utilizatorilor de a-și găsi propriul stil, fără a face compromisuri în privința tehnologiei.

Tehnologii inovatoare: sistemul HUAWEI TruSense

Experiența unică oferită de seria HUAWEI WATCH GT 5 se extinde și în domeniul sănătății personale. Lansarea acestei serii vine cu HUAWEI TruSense, un sistem de monitorizare a sănătății și performanțelor sportive foarte exact. Tehnologiile de ultimă generație, cum ar fi hardware-ul avansat și algoritmii îmbunătățiți, duc monitorizarea la un nou nivel de acuratețe.

Seria HUAWEI WATCH GT 5 este echipată și cu sistemul HUAWEI Sunflower, un instrument de poziționare inteligent, ideal pentru sporturi în aer liber. Modelele Pro sunt perfecte pentru trail running, oferind navigare precisă și rapoarte detaliate despre performanțele tale, inclusiv hărți color care monitorizează denivelările traseului.

Toamna Fashion Edge: HUAWEI WATCH GT 5 – accesoriul care îți sincronizează stilul cu timpul

Un pas înainte în performanțele sportive

Pe lângă stil, ceasurile din seria WATCH GT 5 oferă și funcții sportive avansate. De exemplu, funcția Running Form Analysis ajută alergătorii să își îmbunătățească tehnica și performanțele. Dacă folosești bicicleta, cu Professional Cycling Mode poți să îți începi antrenamentul de dimineață și să pedalezi spre birou, ghidat de asistentul vocal care te ajută să eviți rutele dificile sau traficul intens.

În plus, ceasurile HUAWEI WATCH GT 5 Pro (42 mm și 46 mm) vin cu un buton dedicat EKG, care permite realizarea de electrocardiograme oriunde te-ai afla și îți oferă informații precise despre sănătatea inimii cu o singură apăsare. 

Și aplicația HUAWEI Health vine de-acum într-o variantă de top. Cei care își vor cumpăra noile ceasuri, vor avea acces gratuit timp de 3 luni la HUAWEI Health+ (abonamentul lunar fiind de 39,99 lei). Acest plan include sute de masterclass-uri și sesiuni de antrenament, realizate de experți mondiali în sănătate și sport. 

Toamna Fashion Edge: HUAWEI WATCH GT 5 – accesoriul care îți sincronizează stilul cu timpul

O serie de succes cu un viitor promițător, disponibilă în România

Seria HUAWEI WATCH GT 5 a primit și o interfață nouă, redesenată pentru a permite utilizatorilor să citească mai ușor informațiile de pe ecran dintr-o singură privire, oferind mai multă claritate. Așadar, ai toate motivele să descoperi și oferta de lansare din România. 

Noile ceasuri sunt disponibile pe HUAWEI Store România, cu prețuri începând de la 1.249 lei pentru modelele standard și de la 1.899 lei pentru modelele Pro. Până pe 31 octombrie 2024, pentru orice achiziție, vei primi cadou căști HUAWEI FreeBuds 5i, 12 luni de garanție extinsă și 3 luni de abonament gratuit la HUAWEI Health+.

În plus, pentru doar 9,9 de lei, poți adăuga o curea suplimentară la comandă, iar pentru 49 de lei, poți achiziționa un Smart HUAWEI Scale 3.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton