Secretul unei manichiuri semipermanente reușite

.

Manichiură impecabilă, rezistentă și de bun gust – aceste trei calități atrag atenția oricărei femei. Având în vedere că viața cotidiană este plină de încercări și provocări, iar timpul personal este limitat, cine ar mai avea când să meargă la salon la câteva zile distanță de la ultima vizită pentru reîmprospătarea manichiurii clasice? Tocmai din acest motiv, manichiura cu ojă semipermanentă a căpătat popularitate în rândul femeilor, fiind un serviciu tot mai frecvent întâlnit la saloanele de înfrumusețare. De ce? Ei bine, motivul este unul cât se poate de bine întemeiat: oja semipermanentă poate să reziste impecabil pe unghii până la câteva săptămâni de la aplicare.

La Soho Beauty, salonul de înfrumusețare din Brașov care acoperă o arie vastă de servicii, te poți bucura de o manichiură semipermanentă profesională, grație personalului avizat și competent în aplicarea tehnicilor corecte. Citește mai departe și află care este secretul unei manichiuri perfecte.

Ce pași trebuie urmați pentru manichiuri semipermanente ca la carte?

Succesul manichiurii cu ojă semipermanentă depinde de cunoașterea unui set de reguli și tehnici eficiente, dar și de folosirea unor materiale de înaltă calitate. Dacă încă nu ți-ai descoperit pasiunea pentru manichiura profesională și simți că nu ai suficientă motivație sau dorință pentru a participa la un curs de specialitate, dar totuși vrei să te bucuri de un rezultat impecabil, cel mai bine ar fi să apelezi la ajutorul unor profesioniști în domeniu. Iată care sunt principalii pași pentru aplicarea corectă a ojei:

  1. Unghia naturală trebuie să fie bine curățată și pregătită

Înainte de a începe lucrarea propriu-zisă, experții Soho Beauty curăță suprafața unghiei folosind un kit profesional format din pilă, soluție pentru înlăturarea ojei existente, instrument de cuticule, forfecuță sau un clește special. La ce se folosesc toate acestea? Pentru început, cu ajutorul pilei, specialistul mătuiește suprafața unghiei și, la nevoie, folosește soluția de înlăturare a ojei, pentru ca totul să fie curat. Ulterior, împinge cuticulele cu ajutorul instrumentului special și le înlătură cu ajutorul forfecuței.

  1. Folosirea unui primer

La fel ca în cazul machiajului, și la unghii este necesară folosirea unui primer, al cărui scop este de a proteja unghia și de a o degresa, crescând aderența celorlalte produse care urmează să fie aplicate. 

  1. Aplicarea unui base coat

Unul dintre cei mai importanți pași pentru o manichiură perfectă este aplicarea unui base coat, pentru că de acesta depinde rezistența ojei. Mai departe, se va folosi o lampă UV care usucă stratul aplicat în aproximativ 120 de secunde.

  1. Aplicarea propriu-zisă a ojei semipermanente

Sub îndrumarea specialistului, poți alege o nuanță care să ți se potrivească, iar apoi urmează etapa cel mai mult așteptată: aplicarea ojei semipermanente. La Soho Beauty ai ocazia de a alege dintr-o gamă variază de culori și modele la un preț accesibil. Daca vrei să te bucuri de modele ieșite din comun, tot ce trebuie să faci este să îți comunici preferințele expertului și, la final, să ai manichiura visurilor tale. Mai departe, unghiile sunt polimerizate sub lampa UV.

  1. Folosirea unui top coat

Pentru ca rezultatul să fie impecabil, la final are loc aplicarea unui top coat, care sigilează manichiura și care urmează să fie uscat sub lampa UV pentru alte 120 de secunde.

Aceștia au fost cei cinci pași pe care un manichiurist îi pune în aplicare pentru obținerea unei lucrări impecabile, fără imperfecțiuni. 

Manichiură semipermanentă, varietate de modele

Indiferent că știi sau nu ce modele să aplici pe unghie, la Soho Beauty vei găsi mereu inspirație din partea specialiștilor. Fiind la curent cu cele mai noi tendințe, îți vor recomanda unele dintre cele mai moderne combinații de culori, ținând cont, totodată și de preferințele tale de stil. 

Deși îți poți cumpăra oricând un kit de manichiură semipermanentă sau un set de oje în diverse nuanțe, dacă nu ai îndemânarea necesară, s-ar putea să nu te bucuri de rezultatele dorite pe care le obții cu certitudine la salon, așa că, nu mai sta pe gânduri și vino la Soho Beauty pentru o manichiură reușită!

Manichiură rezistentă la un preț accesibil

Cine nu și-ar dori să uite de grija unghiilor pentru aproximativ o lună de la vizita la salon? Grație experților de la Soho Beauty care folosesc ojă semipermanentă de calitate, te poți bucura de unghii rezistente pentru cel puțin câteva săptămâni, totul la un preț accesibil.

Uită de achiziția unui kit dedicat manichiurii semipermanente și apelează la ajutorul specialiștilor Soho Beauty pentru a te bucura de rezultate excelente. Culorile vibrante și suprafața lucioasă a unghiei vor rămâne intacte pentru săptămâni întregi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton