Pretențiile artiștilor pentru Neversea: află cerințele lui MALUMA, Nick Carter, Bebe Rexha 

.

Mâine începe Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Evenimentul a ajuns la cea de-a șasea ediție și va avea loc între 4-7 iulie pe plaja Neversea Beach, din Constanța.

Peste 100 de artiști vor crea cea mai caliente ediție Neversea de până acum: Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci, Tujamo, dar și INNA, Antonia, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL, Puya și mulți alții.

De departe, cel mai așteptat artist, headliner-ul principal, este MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, cu peste 10 hituri de peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională. Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. 

Artistul călătorește cu un staff format din 40 de persoane, pentru care a solicitat 40 de camere, un apartament pentru el și iubita sa, precum și bebelușul acestor de doar 4 luni. Cerința specială a fost ca în apartament să existe un frigider și un congelator. În plus, esențial este să aibă și 3 mașini bullet proof identice.

Nick Carter de la Backstreet Boys vine în premieră în România și va urca pe scena Neversea pentru un show memorabil joi. Și-a început cariera la vârsta de doar 12 ani și a devenit rapid un superstar pop internațional, fiind cel mai tânăr membru al trupei iconice, Backstreet Boys. Hituri precum “Everybody”, “As Long As You Love Me”, “I Want It That Way”, “Shape Of 

my Heart”, ‘Larger Than Life” au făcut înconjurul lumii și l-au transformat într-unul dintre cei mai relevanți artiști.

Artistul are un stil de viață sănătos și a cerut ca în cameră să aibă multe fructe și legume, apă și sucuri naturale.

Bebe Rexha este una dintre cele mai mai apreciate voci din industria muzicală. Colaborarea cu David Guetta pentru super hitul ,,I’m Good (Blue)” i-a adus o nominalizare Grammy și un trofeu la MTV EMA la categoria ,,Best Collaboration”. Bebe a fost recunoscută pentru contribuția adusă uneia dintre cele mai cunoscute piese ale lui Eminem The Monster”. După această perioadă au apărut și colaborările de succes cu Nicki Minaj, Afrojack, cu G-Eazy pentru “Me, Myself and I” sau cu Martin Garrix , “In The Name of Love”.

Bebe Rexha are alergii alimentare și multe restricții din acest punct de vedere, artista a adoptat un regim vegan și gluten free.

Festivalul Neversea – The Queen of Festival a fost votat de fani în Top 100 Festivals. În acest an cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, Neversea, reușește o performanță extraodinară și urcă 18 poziții în clasamentul DJ Mag, unde ocupă locul 23.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton