“Pasiunea ne unește!”

.

Așa că urmează-ți pasiunea pentru fotbal și poți câștiga premii dedicate adevăraților suporteri ai Echipei Naționale de Fotbal a României și confortul ideal în care să-ți savurezi meciurile preferate!

Despre campanie:

Denumită sugestiv „Pasiunea ne unește!”, campania este conturată în jurul ideii de unitate și comunitate a iubitorilor sportului și a fanilor fotbalului, comunitate cu care Alexandrion are deja o strânsă legătură de suflet, o tradiție, și pe care o susține deja cu mândrie de mai de 20 de ani. 

Cum te poți înscrie în campanie?

Campania se desfășoară în perioada  03.06.2024 – 01.09.2024, pe teritoriul României, și se adresează tuturor celor care au împlinit vârsta de 18 ani. Cumperi minimum un produs participant din gama Alexandrion (Alexandrion 5* si 7* – 0.5L, 0.7L, 1L, Alexandrion Greek Orange sau Alexandrion Brazilian Coffee) din magazinele fizice ori online. Trebuie, apoi, să înscrii data și numărul bonului fiscal sau al facturii fiscale prin SMS la numărul 1869*, pe website-ul https://www.daigolcualexandrion.ro/ și  să scanezi QR code-ul. Prin tragere la sorți, vor fi aleși norocoșii  care vor câștiga unul dintre premiile campaniei. Regulamentul complet al campaniei se regăsește  pe https://alexandriongroup.com în secțiunea Regulamente.

Premii pentru suporteri adevărați

“Pasiunea ne unește!”

Fie că degustă Alexandrion pentru prima oară, fie că îl beau în mod frecvent, participanții pot câștiga premii garantate, constând în: 10.000 de tricouri galbene, personalizate cu steagul României și logo-ul Alexandrion; premii săptămânale: 500 de tricouri oficiale de suporter al echipei Naționale de fotbal; marele premiu: 5 pachete cadou formate din: smart TV – Samsung QLed, ideal pentru a urmări meciurile echipei preferate – canapea de 3 locuri, extensibilă, perfectă pentru a urmări relaxat partidele de fotbal, și bară de sunet Samsung (sound bar) care te transpune direct în atmosfera fierbinte de pe stadion.  Fiecare pachet este în valoare brută 13.156 de lei. Valoarea toatală, brută a premiilor este de 376.580 de lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton