Evadare în Dealu Mare: Descoperă podgoriile și vinurile excepționale ale României într-un weekend de neuitat!

.

În zilele 19 și 20 octombrie 2024, pasionații de vinuri și cei dornici de experiențe unice sunt invitați să participe la Evadare în Dealu Mare, un eveniment care promite o incursiune în lumea vinurilor excepționale și a peisajelor superbe din inima podgoriilor românești.

O călătorie de poveste la doar o oră de București

Dealu Mare, considerată una dintre cele mai faimoase regiuni viticole din România, se află la o aruncătură de băț de București, la doar o oră distanță. 

Cu podgorii pitorești și crame cu tradiție, această zonă este locul perfect pentru o evadare de weekend, iar evenimentul “Evadare în Dealu Mare” își propune să aducă în prim-plan bogăția viticolă a regiunii.

Experiențe de degustare pe trasee unice

Participanții vor avea ocazia să descopere vinurile românești și poveștile din spatele lor, explorând câte 3 crame de pe unul dintre cele 5 trasee vinicole unice

Fiecare traseu oferă un itinerar de neuitat, cu degustări premium și ghizi specializați care vor împărtăși cunoștințe despre arta vinificației și specificul fiecărui vin. 

Fiecare cramă își va surprinde oaspeții cu 3 vinuri excepționale – inclusiv un preview al viitorului DOC+, vinuri care nu au ajuns încă pe piață.

Traseele propuse sunt:

  • Traseu 1: Dagon Winery, Crama Strehan, SERVE Winery
  • Traseu 2: Crama Budureasca, Licorna Winehouse, Velvet Winery
  • Traseu 3: Stațiunea Pietroasa, Aurelia Vișinescu, Lacerta Winery
  • Traseu 4: Davino Winery, Domeniul Aristiței, Gramofon Wine
  • Traseu 5: Domeniile Franco-Române, Crama de Piatră, Crama Strehan (sâmbătă), Gramofon Wine (duminică)

Transport inclus 

Participanții își pot alege o zi dintre cele două – sâmbătă sau duminică și se vor bucura de transport asigurat cu autocarul, cu plecare din București (Piața Victoriei) la ora 9:30 (pe 19 si 20 octombrie)  și revenire în oraș în aceeași seară (în jur de ora 17:00). 

Pe tot parcursul vizitelor la crame, aceștia vor fi însoțiți de un ghid dedicat al cramei, care le va dezvălui secretele fiecărei crame și îi va conduce prin experiența de degustare.

O experiență completă pentru iubitorii de vinuri

La fiecare cramă, oaspeții vor savura vinuri selectate atent, platouri asortate și apă pentru o experiență completă. Evenimentul oferă, de asemenea, și posibilitatea de a lua masa de prânz la una dintre cramele de pe traseu, pentru o pauză relaxantă între degustări (masa nu este inclusă în prețul biletului).

Prețuri și rezervări

Prețul biletului este de 269 RON/persoană, incluzând transportul, degustările și experiența de neuitat la cramele de pe traseu. Locurile sunt limitate, iar biletele se pot achiziționa online la acest link.

O invitație la explorare și relaxare în inima podgoriilor

Evadare în Dealu Mare se adresează atât pasionaților de vinuri, cât și celor care vor să descopere această lume pentru prima dată. Evenimentul promite o zi plină de bucurie, descoperiri noi, peisaje superbe și vinuri excepționale.

„Este o ocazie perfectă să evadezi din agitația orașului și să te bucuri de liniștea și frumusețea podgoriilor, să descoperi crame cu tradiție și vinuri create cu pasiune,” declară Laura Chiriac, reprezentant Asociația Dealu Mare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton