Echiparea unui salon de înfrumuseţare: ce mobilier nu trebuie să îţi lipsească?

.

Primul lucru pe care trebuie să îl treci pe lista de criterii pe care trebuie să le ai atunci când cumperi mobilierul pentru salon de înfrumuseţare este confortul.

Clienţii vor să se simtă bine, răsfăţaţi şi bine îngrijiţi. Aşadar, ai nevoie de scaune cosmetică, mese cosmetică, oglinzi LED, care să se potrivească cu stilul salonului tău, să fie funcţionale, implicit să ofere clienţilor o experienţă completă.

Dar ce alte criterii trebuie să ai în minte înainte să începi să alegi mobila pentru afacerea ta din domeniul frumuseţii? Descoperă mai multe sfaturi care cu siguranţă îţi vor fi utile – continuă să citeşti!

Ce trebuie să ai în vedere înainte să cumperi scaune cosmetică?

După cum a fost menţionat, confortul este cel mai important – asigură-te că atât clientul, cât şi specialistul se simt bine pe parcursul şedinţelor. Fie că vorbim despre o şedinţă rapidă de make-up, despre scaune pentru coafor sau pentru tratamente de înfrumuseţare mai lungi, asigură-te că alegi scaune care sunt:

  • Reglabile, astfel încât să poţi ajusta înălţimea
  • Uşor de curăţat, astfel încât specialiştii să se poată pregăti rapid între două programări
  • Din materiale de calitate
  • Ergonomice, pentru a preveni disconfortul atât pentru client, cât şi pentru specialist, mai ales în cazul şedintelor lungi
  • Stabile, fără mişcări bruşte sau zgomote
  • Estetice, astfel încât să completeze designul salonului

Chiar trebuie să îndeplinească atât de multe criterii? Răspunsul este da!

Echiparea unui salon de înfrumuseţare: ce mobilier nu trebuie să îţi lipsească?

Într-un salon de înfrumuseţare, calitatea mobilierului reflectă calitatea serviciilor pe care le oferi.

Dar nu doar clientul are nevoie de un scaun confortabil – ai nevoie de un scaun pentru cosmetician la fel de bun. Dacă te mişti uşor în jurul clientului şi ai acces rapid la produse, îţi vei uşura munca. De aceea, scaunele cu rotile şi cu reglaj 360 de grade sunt o alegere excelentă. 

În plus, indiferent de dimensiunea salonului tău, e important să ai totul la îndemână şi bine organizat. De exemplu, la staţia de make-up, trebuie să ai acces rapid la produsele cosmetice, pensule, pensete, palete şi orice ai mai putea avea nevoie. Aşa că, pe lângă scaune cosmetică, merită să investeşti şi în organizatoare pentru produsele tale, suporturi pentru pensule şi oglinzi cu iluminare bună.  

Când vine vorba despre mobilierul pentru saloane de înfrumuseţare, inclusiv despre scaune cosmetică, nu există o soluţie universal potrivită. Fiecare afacere se adresează unui anumit public, iar tema cu care este decorat şi organizat spaţiul diferă de la locaţie la locaţie.

Totuşi, ceea ce toţi specialiştii din domeniul înfrumuseţării ar trebui să facă este să demonstreze că vor şi pot să ofere clienţilor servicii şi tratamente de calitate, iar mobilierul folosit reflectă de multe ori profesionalismul. Motivele şi modul în care poţi face asta l-ai aflat deja, acum mai ai nevoie de un distribuitor de pe care să te poţi baza. 

My Skin Shop este este un distribuitor de mobilier, aparatură şi produse cosmetice profesionale pentru saloane, clinici, spa-uri şi alte business-uri din domeniul frumuseţii. 

Investiţia pe care o faci iniţial este foarte importantă şi poate face diferenţa dintre un salon obişnuit şi unul unde clienţii revin cu drag. Tu cum alegi să îţi dotezi salonul de înfrumuseţare?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton