Dyson lansează Chitosan™, prima sa linie de produse cosmetice pentru păr care ajută utilizatorii să obțină rezultate de lungă durată

.

Dyson face următorul pas în lumea frumuseții prin lansarea primei game de produse de styling, Dyson Chitosan™. Alimentată de chitosan, o macromoleculă complexă, derivată din ciupercile stridii și proiectată cu tehnologia Dyson Triodetic™, gama este rezultatul a peste un deceniu de investiții în sănătatea părului, Dyson extinzând acum capacitățile sale de cercetare în știința ingredientelor. 

,,În timp ce unele produse de styling folosesc polimeri simpli care lipesc între ele firele de păr la fel ca lipiciul, formulele Dyson funcționează diferit. Atunci când sunt utilizate în formulele Dyson Chitosan™, macromoleculele complexe ajută la crearea de legături flexibile care susțin părul șuviță cu șuviță pentru o fixare flexibilă pe tot parcursul zilei”, spune James Dyson – fondator și inginer șef la Dyson. 

Bazându-se pe cercetarea și inovarea în domeniul științei părului care se află în spatele dispozitivelor Dyson, această nouă gamă de styling urmează aceeași inginerie Dyson, concentrându-se pe furnizarea de produse și experiențe de înaltă performanță. Concepută pentru a combate problemele utilizatorilor care folosesc produse cu polimeri simpli, rezultând în blocarea firelor de păr împreună prin legături rigide, gama de styling Dyson Chitosan™ funcționează diferit pentru a oferi fixare flexibilă pe tot parcursul zilei, păstrând strălucirea naturală a tuturor tipurilor de păr, chiar și în condiții de umiditate crescută. Prima linie de produse cosmetice de păr Dyson a fost concepută pentru a funcționa împreună cu dispozitivele de styling Dyson și a ajuta coafurile să reziste mai mult. 

În urmă cu opt ani, Dyson a intrat pe piața produselor de îngrijire a părului prin lansarea uscătorului de păr Dyson Supersonic™, care promitea uscare rapidă fără căldură extremă într-un format ergonomic nemaivăzut până atunci. Aparatul era prevăzut cu un nou motor digital Dyson V9, proiectat de către inginerii Dyson pentru a spori confortul atunci când dispozitivul este utilizat. Cuplat cu un control inteligent al căldurii pentru a preveni deteriorarea ireversibilă, cauzată de expunerea părului la temperaturi extreme, precum și cu mai multe accesorii bine puse la punct, acest aparat a atras milioane de utilizatori din întreaga lume, îmbunătățind capacitățile de styling și asigurând un păr mai sănătos. 

Doi ani mai târziu a apărut multi-stylerul Dyson Airwrap™, marcând pionieratul unei noi modalități de a ondula părul din umed în uscat, păstrând în același timp volumul și elasticitatea. Prin resetarea legăturilor de hidrogen, astfel încât stilul dorit să fie fixat pe loc, utilizatorii dispozitivului au putut obține, cu ușurință, coafuri demne de orice covor roșu, fără a folosi căldură extremă.

Inginerii Dyson au continuat să depășească limitele în industrie și să inspire noi tendințe în rutinele de îngrijire a părului, prin  progrese tehnologice aduse la instrumentele existente, cum ar fi modul de protecție a scalpului, incorporat în noul uscător de păr Dyson Supersonic Nural™, precum și produse complet noi, așa cum este aparatul de îndreptat părul Dyson Airstrait™. Intrarea Dyson pe piața produselor cosmetice o nouă realizare și trecerea către cercetarea ingredientelor. 

UN INGREDIENT REVOLUȚIONAR

Chitosanul este o moleculă cu care cei din industria frumuseții poate că nu sunt familiarizați. Iar în cazul celor care sunt familiarizați e puțin probabil să fi auzit de derivatul scoicilor, folosit ca supliment sau în unele soluții de ambalare. Prin cercetare, Dyson a obținut o versiune de chitosan din ciupercile stridii. Chitosanul, derivat din ciuperci de stridii, este cheia pentru o fixare flexibilă a părului. Chitosanul este o macromoleculă complexă care se găsește în pereții celulari ai ciupercilor. Delicată, dar puternică, este cea care dă ciupercii forma sa și astfel reprezintă baza noii formule Dyson. Acest ingredient premium este cel care dă numele noii game de produse cosmetice, dedicate părului, Dyson Chitosan™. 

Dyson lansează Chitosan™, prima sa linie de produse cosmetice pentru păr care ajută utilizatorii să obțină rezultate de lungă durată

FIXARE FLEXIBILĂ TOATĂ ZIUA, PROIECTATĂ CU TEHNOLOGIA DYSON TRIODETIC

Propulsată de chitosan, tehnologia Dyson Triodetic™ fixează, în mod flexibil, coafurile, folosind o structură ușoară de legături, fără efect lipicios, fragilitate sau casare. Aceste legături flexibile permit părului să se miște și să se adapteze stilului dorit, la unison cu restul, rezultând o fixare flexibilă toată ziua, chiar și în condiții de umiditate ridicată. Această tehnologie asigură un păr mai moale,  mai strălucitor, stiluri mai finisate, cu mai puține fire rebele. 

„Fiecare flacon exploatează puterea a până la opt ciuperci de stridii”, spune Justina Mejia Montane, Director Dezvoltare Produse New Ventures la Dyson 

CREMĂ PRE- COAFARE

Pregătește. Menține. Recondiționează.

Acest produs se transformă dintr-o cremă într-un ser transparent pe măsură ce utilizatorii manevrează formula. Rezultatul va fi o aplicare uniformă, o fixare plăcută, de lungă durată, cu o senzație naturală. Utilizatorii îl pot folosi pe părul umed, uscat cu prosopul, înainte de coafare. 

– Formulă prevăzută cu agenți de recondiționare a părului pentru reducerea încrețirii și protejarea strălucirii naturale; 

– Siliconi de înaltă performanță și uleiuri amestecate cu precizie pentru a adăuga netezime și a menține strălucirea firului de păr; 

– Cu până la 50% mai puține fire rebele; 

– Părul se simte moale, neted și recondiționat

Proiectat pentru toate tipurile de păr, acest produs este disponibil în patru variante inovatoare. Fiecare dispune de ingrediente adaptate la diferite forme naturale de păr și preferințe de recondiționare, pentru cele mai bune rezultate posibile.

„Părul este unic. Am descoperit prin cercetare că nu există o singură formulă care le poate face pe toate. Adaptarea nivelurilor de polimeri și emolienți în fiecare variantă, folosind uleiuri mai ușoare, cum ar fi uleiul de semințe de struguri și uleiuri mai bogate, cum ar fi uleiulul de ricin, personalizează formulele, astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale consumatorilor„, a declarat Will Kerr, vicepreședinte dezvoltare produse noi Dyson. 

SERUM  DUPĂ COAFARE 

Menține. Hidratează. Definește.

Serumul este conceput pentru toate tipurile de păr. Menține și definește stilul final, pentru o fixare lejeră, flexibilă pe tot parcursul zilei, cu elasticitate și strălucire. Acest produs se utilizează pe părul uscat, coafat, pentru definire.

– Părul se simte instantaneu hidratat, cu un finisaj strălucitor

– Stilurile sunt fixate după aplicarea căldurii sau uscării cu aer

– Formula, care conține acid hialuronic, acționează ca un scut protector fără greutate în condiții de umiditate relativă de până la 80%

– Reduce firele rebele cu până la 50%

– Sigur pentru părul vopsit și tratat chimic

– Serul ușor conține un amestec de aminoacizi, acizi cunoscuți pentru a repara semnele de deteriorare a suprafeței

„Promisiunea fixării flexibile, cu elasticitate și strălucire, este o inovație de care știu, din cei peste 20 de ani de muncă ca stilist al celebrităților, că vor beneficia atât de multe persoane. Acesta este exact motivul pentru care Dyson, cu prima lor linie de produse cosmetice de păr,  a dorit să găsească o soluție care să răspundă nevoilor comune și să proiecteze o soluție pentru toate tipurile de păr”, spune Matthew Collins – ambasador Dyson. 

DOZARE CU PRECIZIE. PRODUSE REÎNCĂRCABILE

Cercetarea și dezvoltarea Dyson nu s-a oprit la formule. Atunci când au explorat sistemele de dozare, inginerii au descoperit că soluțiile existente, cum ar fi tuburile sau borcanele, au limitări, așa că au decis să proiecteze o soluție in-house pentru mai bune rezultate.

Aplicatorul de precizie proiectat de Dyson este testat riguros pentru a livra aceeași cantitate la fiecare utilizare. O cantitate exactă de 0,22 ml este distribuită de fiecare dată, ajutând la prevenirea risipei de produs sau utilizării excesive. Produsul este reîncărcabil, iar ambalajul exterior este testat și construit pentru a rezista. În plus, cartușele de reîncărcare pot fi reciclate la domiciliu.

„Vrem să eliminăm nesiguranța din styling. Utilizarea excesivă a produsului poate îngreuna firul de păr și face coafuta să își piardă forma prematur. Deoarece formula Dyson este foarte concentrată, utilizatorul are suficient produs, folosind o cantitate mică. Acest sistem reduce erorile, permițându-i să ajusteze cantitatea până când găsește echilibrul corect, asigurând rezultate de styling constante,” spune Amy Johnson, Șefa departamentului de educație la Dyson. 

TEHNOLOGIE NFC (IDENTIFICARE PRIN FRECVENȚĂ RADIO)

O nouă experiență a utilizatorului, personalizată pentru fiecare produs. Oferind o experiență de utilizare de neegalat, alături de produsele sale de înaltă performanță, Dyson introduce o experiență NFC nouă.

De la ghiduri de styling  și ghiduri de dozare a formulelor, la informații despre ingrediente, asistență și posibilitatea de a recumpăra produsele, această nouă experiență aduce, cu adevărat, tot ceea ce un utilizator ar putea avea nevoie. 

FORMULE DEZVOLTATE ALĂTURI DE DISPOZITIVELE DYSON 

Gama Dyson Chitosan cuprinde singurele formule concepute pentru a funcționa alături de toate tehnologiile de îngrijire a părului de la  Dyson, indiferent de coafura pe care utilizatorul dorește să o realizeze. 

NOI LANSĂRI DE FORMULE ÎN VIITOR

Lansarea în domeniul produselor cosmetice pentru păr reprezintă o nouă etapă pentru Dyson, pătrunzând în lumea cercetării ingredientelor. Prin această expertiză, Dyson pregătește multe alte formule de înfrumusețare care urmează să apară. 

„Produsele Dyson au schimbat pentru totdeauna modul în care ne coafăm. Lucrând cu ingineri, este fascinant să vedem că ei nu stabilesc limite și nu lasă nicio piatră neîntoarsă când vine vorba de soluții inovatoare la problemele noastre comune. Este ceea ce ne trezește în fiecare dimineață,” spune Kathleen Pierce, Președinte, Dyson Beauty. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton