Cum să îţi împrospătezi garderoba cu doar 500 de lei de la SHEIN

.

Un nou anotimp, o nouă garderobă. Cel puţin, aşa ne-am dori multe dintre noi să ne putem onora stilul personal. Desigur, între noi şi o nouă garderobă de vis în fiecare sezon stă, de cele mai multe ori bugetul. Descoperă 5 piese esenţiale pe care le poţi cumpăra de la SHEIN cu doar 500 lei şi adu un suflu proaspăt stilului tău fără să-ţi afectezi finanţele. 

  1. 2 cămăşi (80 lei)

O cămaşă albă este extrem de versatilă şi nu se demodează niciodată. Alege o nouă cămaşă structurată într-o culoare neutră pentru a-ţi împrospăta ţinutele office, dar fă-ţi şi un mic capriciu cu o cămaşă în printurile momentului, pe care să o porţi când vrei să te faci remarcată. 

  1. Un costum (150 lei)

Se spune că trebuie să te îmbraci pentru slujba pe care o vrei. Oricare ar fi planurile tale de carieră, un costum elegant format din pantaloni, blazer şi/sau vestă te va face să simţi că eşti pe drumul cel bun.

  1. O pereche de blugi (70 lei)

Indiferent de silueta sau talia preferată, o nouă pereche de blugi confortabili îţi vor deschide calea către multe noi ţinute şi te vor ajuta să te îndrăgostești de topurile de care ai uitat. 

  1. Pulovere şi/sau cardigane (120 lei)

Alege un pulover cu un model chic şi guler înalt pentru zilele mai reci şi un cardigan într-o culoare solidă pe care să îl porţi peste cămăşi şi bluze cu gulere interesante. Toamna, totul este despre layering!

  1. Câteva accesorii unice (80 lei)

Eşarfe, curele, mănuşi sau pălării, le găseşti pe toate la SHEIN la preţuri de invidiat. Cu ce îţi rămâne din bugetul de 500 lei, alege câteva piese cu personalitate care să îţi pună stilul în valoare cu fiecare ţinută basic. 

Simte-te liberă să modifici bugetul pentru fiecare categorie sau să înlocuieşti piese după nevoile tale. De exemplu, dacă deja ai prea multe perechi de blugi în garderobă, optează pentru o fustă creion sau o salopetă. 

Iar dacă nu ai mai comandat niciodată de la SHEIN, nu uita că poţi profita de o reducere de 30% pentru prima ta comandă. Spor la cumpărături!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton