Cea mai simplă și gustoasă rețetă de paste Bolognese

.

Paștele a trecut și toată lumea pare să se fi săturat de mâncărurile tradiționale, așa că o porție de paste cu un sos plin de savoare ar putea fi nu doar o cină delicioasă, ci și un prânz rapid și foarte gustos. 

Pentru că știm că nu vrei să petreci mult timp prin magazine, la cumpărături, îți propunem o variantă rapidă – PENNY a pregătit o selecție de paste care ne duc cu gândul la vacanța de vară, în Italia, sau la o duminică petrecută alături de prieteni, la unul dintre cele mai bune restaurante cu specific italienesc. Doar că aceste paste le poți pregăti chiar la tine acasă, în mai puțin de 15 minute. 

Fie că alegi penne, fusilli, farfalle sau spaghete San Fabio, în funcție de preferințele tale sau ale celor dragi, preparatele finale vor fi rapide și delicioase! Nu ai nevoie decât de paste, sos pentru paste Bolognese și masa e gata! În plus, prețurile sunt super accesibile, pentru că – trebuie să recunoaștem – Sărbătorile ne-au cam afectat bugetul! 

Paste Bolognese – rețeta rapidă, ușoară și delicioasă

Pastele Bolognese sunt printre cele mai apreciate și mai îndrăgite paste din lume. Și asta datorită gustului lor simplu, dar unic. Odată gustate, vor deveni rapid preferatele tuturor. Și partea cea mai bună este că se prepară foarte ușor, dacă ai la îndemână câteva ingrediente de calitate.

Pentru a pregăti aceste paste Bolognese, cu care îi vei strânge pe toți în jurul mesei, ai nevoie de paste, sos pentru paste Bolognese, roșii tăiate, puțin ulei și un cățel de usturoi.

Pastele San Fabio se pun la fiert cu puțină sare și se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet. 

Separat, într-o tigaie se pune o lingură de ulei, un cățel de usturoi zdrobit și jumătate de cutie de roșii tăiate, Pomodori a Cubetti San Fabio, care se regăsește săptămâna aceasta la ofertă în magazinele Penny. Adaugă și câteva linguri din apa în care fierb pastele și aproape că ai terminat! După ce sosul din tigaie s-a omogenizat se adaugă pastele și sosul pentru paste Bolognese și se amestecă bine. Se mai lasă 2 minute pe foc, iar masa de gata! Rezultatul e atât de gustos încât nu mai are nevoie nici măcar de sare! 

Această rețetă poate fi pregătită și atunci când ai invitați la cină sau când te trezești cu câțiva prieteni în vizită pentru că e extrem de simplă și rapidă. Astfel, pe lângă un preparat delicios, vei avea mai mult timp de petrecut în compania celor dragi și cu siguranță vei primi și complimente pentru mâncarea savuroasă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton