BIOME CARE

.

PRRETI este un brand de produse cosmetice și de îngrijire a pielii, recunoscut pentru abordarea sa inovatoare și pentru produsele de calitate superioară , care se concentrează pe dezvoltarea de soluții eficiente pentru a ajuta clienții să își mențină și să îmbunătățească sănătatea și frumusețea pielii.

Produsele PRRETI acoperă o gamă variată de nevoi de îngrijire a pielii, de la tonere și emulsii pentru față la creme hidratante și tratamente specifice pentru diverse probleme ale pielii. Brandul se remarcă prin utilizarea ingredientelor de înalta calitate și prin tehnologii de ultimă generație pentru a oferi rezultate eficiente și vizibile.

GAMA DE PRODUSE:

Biome Collagen Toner

√ Toner zilnic pentru întreținerea pielii

√ Pentru toate tipurile de piele

Tonerul Biome cu Colagen cu o formulă hidratantă oferă pielii o umiditate uniformă catifelare și echilibrează secreția de sebum.

Microbiom este o combinație de “microb” și “biom” care definește un ecosistem benefic de microorganisme care trăiesc în interiorul corpului uman.

Microbiomul, care este o forță ascunsă în piele, este recunoscut ca un element cheie pentru o piele frumoasă și sănătoasă , atrăgând atenția din cercetarea în domeniul frumuseții.

Biome Collagen Emulsie

√ HIDRATEAZĂ

√ CALMEAZĂ

√ ÎNGRIJEȘTE

√ Emulsie zilnică pentru îngrijirea pielii

Un produs de îngrijire piele tip emulsie, cu o formulă proaspătă și delicată care hidratează pielea și echilibrează secreția de sebum. Pentru toate tipurile de piele.

Microbiom este o combină ție de “microb” și “biom” care definește un ecosistem benefic de microorganisme ce trăiesc în interiorul corpului uman.

Microbiomul, care este o forță ascunsă în piele, este recunoscut ca un element cheie pentru o piele frumoasă și sănătoasă , atrăgând atenția din cercetarea în domeniul frumuseții .

Biome Collagen Cremă pentru Ochi

BIOME CARE

√ Cremă zilnică pentru îngrijirea ochilor

Cremă de ochi care conține complexul Biome întărește și hidratează pielea sensibilă și delicată din jurul ochilor.

Biome Collagen Mix Serum & Cremă

Crema Barrier Moisturizing: Complexul Biome întărește barieră naturală a pielii sensibile pentru a o proteja de iritatiile cauzate de factorii externi, iar ingredientele patentate, AQUAXYL și 5 tipuri de Ceramide, formează un strat hidratant pe pielea uscată pentru a o menține sănătoasă . Amestecă și combină , în funcție de tipul pielii tale, cele 2 ingrediente din produs: Aqua Serum: Colagenul vegan conferă vitalitate pielii obosite păstrând -o elastică , iar ingredientele patentate, AQUAXYL și Acidul Hialuronic, hidratează pielea uscată și o mențin catifelată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton