Benvenuti in Sicilia! Influencers Party 2024, cea mai așteptată petrecere a toamnei

.

În seara zilei de 49 august :), ne-am distrat ca în Sicilia, alături de sute de prieteni! Chiar dacă nu ne-am putut bucura de soare și de briza Mediteranei, am avut lămâi, muzică italiană și invitați superbi, care au respectat dress code-ul „sicilian inspiration” și au creat o atmosferă fabuloasă, pe terasa Parklake Shopping City din București.

Vedete, influenceri și creatori de conținut din diferite domenii -artistic, fashion, beauty, parenting sau televiziune – s-au reunit aseară pe terasa ParkLake Shopping Center din București pentru cea mai frumoasă petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2024 nu ar fi fost la fel de frumoasă fără complicitatea partenerilor și a sponsorilor noștri, cărora le mulțumim din suflet!

La mulți ani, Parklake Shopping City!

Petrecerea siciliană din acest an a fost găzduită tot de prietenii noștri de la Parklake Shopping City, terasa acestui centru comercial fiind locul perfect pentru o petrecere în aer liber cu sute de invitați, cu un view superb spre parc.

Luna septembrie marchează 8 ani de la deschiderea ParkLake Shopping Center, iar cu această ocazie specială le urăm și noi prietenilor noștri „La mulți ani!’. Iar voi trebuie să știți că veți avea parte de multe surprize și promoții pe care centrul comercial le-a pregătit din dorința de a răsplăti loialitatea vizitatorilor săi.

Gustări proteice Herbalife pentru invitații VIVA! Influencers party 2024

Invitații VIVA! Influencers Party 2024 au putut testa gustările proteice disponibile la standul Herbalife, concepute pentru a te sprijini în atingerea obiectivelor tale de nutriție (indiferent cât de simple sau complexe ar fi acestea): batoanele proteice cu înveliș delicios de ciocolată, disponibile în 3 arome irezistibile, batoanele proteice Achieve din gama H24 sau Chipsurile Proteice cu aromă de barbecue sau smântână și ceapă, cu 50% mai puține grăsimi decât chipsurile prăjite din cartofi.

Fie că dorești să atingi greutatea sănătoasă ideală, fie că ești un sportiv care se străduiește să își îmbunătățească performanțele, produsele Herbalife te vor ajuta să faci un prim pas spre cea mai bună versiune a ta.

Birra Moretti, o poveste autentic italiană

Cu sau fără alcool, berea Birra Moretti a fost foarte apreciată la VIVA! Influencers Party 2024. Noul sortiment Birra Moretti Sale di Mare a fost alegerea preferată, în linie cu tematica siciliană.  

Viața este mai bogată pe coasta italiană. Marea îți ascute simțurile. Soarele strălucește mai puternic și oamenii de acolo radiază bucurie și poftă de viață. Inspirați de caracterul vibrant al coastei italiene, maeștrii berari au creat un lager premium nefiltrat: Birra Moretti Sale di Mare. Cu un strop de sare de mare din Italia pentru mai multă savoare.

Birra Moretti Sale di Mare este produsă cu pasiune și cu ingrediente de cea mai înaltă calitate. Adusă de pe coasta Italiei, sarea de mare asigură împreună cu malțul și hameiul un gust echilibrat și distinctiv, cu note subtile de citrice și pin. Este o bere de culoare mierii, ușor tulbure, specific berilor nefiltrate, cu 4.8% vol. alcool.

Prima sticlă de Birra Moretti a fost vândută în vara lui 1860. Chiar dacă arăta puțin diferit față de sticlele de astăzi, calitatea produsului a rămas, cu siguranță, aceeași. Astăzi, Birra Moretti este exportată în peste 40 de țări din întreaga lume, inclusiv Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Canada și Japonia și a câștigat importante premii internaționale.

În 2006, Birra Moretti a fost singura marcă italiană care a primit atât medalii de aur, cât și de argint, la World Beer Cup, cea mai importantă competiție internațională din industrie. În același timp, Birra Moretti a primit alte cinci medalii la Australian International Beer Awards – o competiție la nivel înalt în emisfera sudică – ceea ce confirmă înalta calitate a berii Birra Moretti.

Ploom 

Participanții la VIVA! Influencers Party, mereu în căutarea unei experiențe cu adevărat unice, au găsit în Ploom o surpriză pe măsura așteptărilor lor. Pentru cei care au ales să exploreze această combinație de tehnologie și design, interacțiunea a fost una care le-a stimulat simțurile și le-a oferit o nouă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă tutunul încălzit. Alături de cocktailurile truly unique, Ploom a fost o prezență cu adevărat remarcabilă.

Mulțumim foarte mult și partenerilor VIVA! Influencers Party 2024!

Domeniile Franco-Române, prima plantație viticolă bio din România, au fost partenerii noștri la VIVA! Influencers Party 2024. Povestea începe la Săhăteni, în Dealu Mare, unde Denis Thomas, proprietar şi vinificator din Burgundia pune bazele primei plantaţii viticole BIO din România. Simbolurile Micului Paris’ – nume sub care este cunoscut Bucureştiul la sfârşitul secolului al XIX-lea – se regăsesc pe etichetele gamei DFR (noul acronim al Domeniilor Franco-Române după fuziunea din 2020 cu Domeniile Persu-Eminescu’).

Pulple Flowers a realizat aranjamentele florale atât de îndrăgite de invitații VIVA!. Mulțumim!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton