Păstrează vara în garderoba ta! Descoperă articole must-have pe care le vei iubi mai mult timp

.

Suntem încă în plină vară și, indiferent dacă plănuiești o vacanță sau un city break de ultim moment, este momentul perfect pentru ceva nou în garderoba ta. Colecțiile Primark aduc cele mai noi tendințe din modă pentru ca tu să te bucuri de zilele calde și nopțile răcoroase de vară indiferent dacă te pregătești pentru o ieșire în oraș cu prietenii sau o cină care te obligă să ai un dress code elegant.

În același timp, pe măsură ce zilele de vară zboară, poți începe să te gândești la garderoba de tranziție. Toamna nu este departe și mai este puțin până la începerea unui nou an școlar. Articolele esențiale de îmbrăcăminte pentru școală sunt deja disponibile în magazinele Primark, alături de rechizite și alte produse necesare pentru școală, la prețuri accesibile.

Ținute în tendințe

Cea mai recentă colecție în stilul preppy-chic vine cu o abordare proaspătă a ținutelor din campusuri și propune piese vestimentare clasice și extrem de confortabile. Atemporale și extrem de versatile, piesele vestimentare pe care le vei alege pot compune ținute care te vor face ușor remarcată.

Dacă ești în căutarea unor piese vestimentare esențiale, ușor de combinat în orice ținută și pe care le vei purta mai mult timp, poți opta pentru denim, acesta nu se demodează niciodată, cât și pentru rochiile maxi sau costumele elegante din in. Ca să nu mai vorbim de fustele vaporoase din satin care tind să devină rapid un element esențial în orice garderobă.

Păstrează vara în garderoba ta! Descoperă articole must-have pe care le vei iubi mai mult timp

Și pentru că trecerea de la un sezon la altul poate fi provocatoare pentru garderoba ta, descoperă colecția premium Primark The Edit, care propune piese clasice, atent concepute pentru a se potrivi mai multor sezoane, coduri vestimentare și situații de viață. Colecția pune în valoare orice siluetă și este compusă din articole pe care cu siguranță le vei iubi mai mult timp.

Păstrează vara în garderoba ta! Descoperă articole must-have pe care le vei iubi mai mult timp

Nu uita să pui pe listă pijamalele de vară și ținutele confortabile de stat în casă, oferta este una bogată. Poți găsi compleuri elegante din satin și dantelă, halate de casă chic sau seturi cu imprimeuri florale casual sau cu personaje îndrăgite.

Toate departamentele Primark te așteaptă cu noutăți, așa că nu rata ocazia să arunci o privire și la raioanele de copii și bărbați unde vei găsi articolele esențiale de calitate foarte bună la prețuri accesibile. Un cadou neașteptat este întotdeauna binevenit!

La Primark există ceva pentru fiecare

Primark este o destinație de cumpărături pentru întreaga familie, oferind varietate la prețuri accesibile, de la articole esențiale de calitate pentru ținuta de zi cu zi, până la piese vestimentare elegante pentru femei, bărbați și copii, precum și colecții cu licență – Disney, NBA, Harry Potter –  încălțăminte, produse de frumusețe, articole pentru casă și accesorii. Mult așteptate sunt și colecțiile pe care Primark le lansează în colaborare cu celebrități internaționale –  artista Rita Ora sau actrița spaniolă Paula Echevarria.

Combinând versatilitatea, calitatea excelentă a țesăturilor și accesibilitatea, Primark depune toate eforturile pentru a face moda sustenabilă și accesibilă tuturor prin strategia sa Primark Cares, un program multianual care se concentrează pe prelungirea ciclului de viață al hainelor, pe protejarea vieții pe planetă și pe susținerea comunităților care confecționează hainele Primark.

Descoperă noul magazin Primark Timișoara

Începând din această vară, Primark oferă publicului din vestul țării o nouă experiență de cumpărături în magazinul inaugurat la Timișoara, în Iulius Town: 3.200 de metri pătrați de shopping, articole de îmbrăcăminte, produse de frumusețe și articole pentru casă – toate într-un singur loc. La Primark găsești o multitudine de opțiuni la prețuri accesibile și, mai mult decât atât, o experiență de cumpărături unică. 

În București, magazinele Primark te așteaptă în ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton