Alexandra Ungureanu și Amna au făcut o pasiune pentru aceeași dieta de slăbit

.

Ce au în comun Alexandra Ungureanu și Amna? Pe lângă pasiunea pentru muzică, frumoasele artiste au decis să declare război kilogramelor în plus, chiar în plină vară! În timp ce Alexandra Ungureanu a schimbat prefixul și vrea să scape de cele câteva kilograme în plus, Amna nu reușea de ceva timp să scape de kilogramele care îi dădeau bătăi de cap.


Cele două artiste s-au ambiționat, au cercetat și s-au apucat de topit kilograme cu deja celebra dietă Nupo care face furori printre vedetele din show-biz-ul românesc. Cu o istorie de peste 40 de ani, dieta scandinavă, nu este doar o dietă, ci și o resetare a organismului din punct de vedere nutrițional.

Alexandra Ungureanu și Amna au făcut o pasiune pentru aceeași dieta de slăbit


“Mă tot plâng de ceva vreme că m-am îngrășat, și aș cam vrea să dau jos. Da, da, voi accepta și complimentele care s-au ivit pe ici pe colo, că știu și eu că nu e chiar dezastru. Oricum, nu am fost niciodată foarte slabă, am avut mereu zone problematice, dar ajunsesem la un echilibru cu care eram foarte bine în pielea mea. Eu pur și simplu nu mă simt bine acum, vreau să slăbesc 6, 7kg. E și “prefixul”, care mă obligă să nu scap frâiele, pentru că apoi vă fi tot mai greu de recuperat. Buuun. Păi și ce te oprește și de ce nu reușești, de vreo 2 ani de când te tot plângi, ar zice alții?:). Nu mânca, pur și simplu! Ei, știți și voi cum e, trebuie să stai foarte bine cu motivația, drive-ul, consecvența, să ai echilibru, să te odihnești, să nu trăiești într-un ritm haotic. Mai greu de pus în practică, la programul meu, plus câteva probleme de sănătate care au cerințe speciale, nu doar apă și răbdări prăjite… Recent, am auzit de dieta scandinavă Nupo. După ce am citit și am întors informațiile pe toate părțile, am hotărât că dieta Nupo e ceea ce se potrivește stilului meu de viață. Atenție: ea a fost inventată de un om de știință, medic cu reputație în domeniul obezității din Danemarca, acum 41 de ani, a trecut așadar testul timpului; conține mâncăruri solide, supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe, dar și dulciuri fără zahăr; cu un aport scăzut de calorii, garantează o compoziție corectă și completă a nutrienților esențiali, vitamine și minerale; se prepară super rapid, în 2 minute; caloriile sunt deja numărate, cantitățile deja cântărite. Sunt multe altele de zis, dar făcând și constatând, vreau să vă iau cu mine în această călătorie și să vă ajut cu informații pe bază experienței mele!”, a declarat Alexandra Ungureanu într-o postare pe conturile de socializare.

Alexandra Ungureanu și Amna au făcut o pasiune pentru aceeași dieta de slăbit


De cealalata partea a baricadei, Amna are un stil de viață alert cu concerte, deplasări prin țara și multe alte proiecte. Artista însă nu era pe deplin mulțumită de cum arata și a decis să scape de 3 kilograme. Cum însă proiectele se țin lanț, frumoasa blondă a decoperit dieta perfectă care să o ajute să slăbească ușor, rapid și mai ales sănătos. O împătimită a sportului, Amna și-a ținut la curent fanii de pe conturile de socializare cu postări prin care le-a explicat cum ține dieta Nupo și de ce este dieta perfecta atât pentru ea cât și pentru cei care au un stil de viață alert și care vor să slăbească sănătos, dar mai ales să își mențină greutatea pe temen lung.


„Dacă ți-aș spune că dieta perfecta există, m-ai crede? Dieta Nupo asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice. Așadar, nu mai am nicio grijă! Și, să vă mai spun că mesele conțin absolut toți nutrienții necesari, proteine, fibre, vitamine, minerale și chiar omega! Mesele Nupo conțin doar ingredienți naturali, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute.”, a declarat vedeta pe conturile de socializare.

Alexandra Ungureanu și Amna au făcut o pasiune pentru aceeași dieta de slăbit


Amna și Alexandra Ungureanu se numără printre vedete din Romania care au apelat la celebra dieta scandinavă. Cristina Cioran, Mirela Vaida, Dana Savuica, Julia Chelaru, Celia, Ela Crăciun, Ana Măria Pirvulescu, Daniel Buzdugan, Carmen Tănase, Ozana Barabancea, Ioana Măria Moldovan, Roxana Blenche sunt doar câteva dintre vedetele care se mândresc acum cu mai puține kilograme!

Sursa foto: Social Media – conturile personale Amna si Alexandra Ungureanu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton