Adevărul despre HMD Pulse Pro. O recenzie sinceră despre telefonul care îţi va lua prin surprindere aşteptările

.

Salutare, dragilor! Astăzi vreau să împărtășesc cu voi o descoperire minunată pe care am făcut-o recent – noul HMD Pulse Pro. Dacă sunteți în căutarea unui telefon care să se încadreze într-un buget decent, să ofere performanțe de top și să arate grozav, atunci chiar insist să citiți mai departe.

Cine este HMD – Human Mobile Devices

Înainte de toate, haideți să facem cunoștință cu HMD (Human Mobile Devices). Compania s-a născut în 2016, când a devenit producătorul oficial al dispozitivelor clasice Nokia. În 2017, au început să producă primele smartphone-uri Nokia cu Android™. În prezent, HMD este cel mai mare producător european de smartphone-uri.

HMD este o marcă progresivă, care susține durabilitatea și individualitatea. Aceștia creează telefoane frumoase și reparabile pentru a reduce numărul de dispozitive care ajung în gropile de gunoi și se consideră facilitatori pentru cei care doresc să-și sărbătorească propriul stil, în timp ce au grijă de planetă.

HMD Pulse Pro are un design elegant care impresionează

Primul lucru care m-a impresionat la HMD Pulse Pro a fost designul său elegant. Spatele din sticlă lucioasă este absolut superb și vine într-o gamă de culori îndrăznețe: Glacier Green, Twilight Purple și Black Ocean. Telefonul arată și se simte mult mai scump decât este, ceea ce este întotdeauna un plus! Pulse Pro în Glacier Green vine chiar și cu un încărcător de aceeași culoare! Cât de tare poate să fie asta?

Adevărul despre HMD Pulse Pro. O recenzie sinceră despre telefonul care îţi va lua prin surprindere aşteptările

HMD Pulse Pro vine cu un procesor rapid

Pulse Pro este echipat cu un procesor rapid și 6 GB de RAM, ceea ce înseamnă că poți deschide mai multe aplicații în același timp fără nicio problemă. Stocarea internă de 128 GB îți oferă suficient spațiu pentru toate aplicațiile, pozele și videoclipurile tale. Indiferent dacă ești un utilizator obișnuit sau un pasionat de tehnologie, crede-mă că HMD Pulse Pro îți va satisface toate nevoile.

Face nişte poze super wow! Surprinzătoare, chiar

Ceea ce am adorat la HMD Pulse Pro este camera sa impresionantă. Cea principală, de 50 MP, face poze superbe, pline de detalii și culori vibrante. Indiferent dacă îți place să faci selfie-uri, să surprinzi peisaje sau momente speciale cu prietenii, HMD Pulse Pro nu te va dezamăgi.

Funcția de gesturi unice pentru selfie (semnul păcii, degetul mare în sus, semnul inimii cu două mâini și semnul inimii cu degetele) face fotografierea mai distractivă și intuitivă.

Cât despre modul de noapte ce să mai spun decât că este F A N T A S T I C, iar asta pentru că îţi permite să faci poze clare chiar şi în condiţii de lumină scăzute. Şi pe bune acum, câţi nu ne-am confruntat cu problema asta, mai ales la festivalurile din vara asta. 

Nu vei avea probleme cu bateria

Fie că ești la muncă, la școală sau în vacanță, nu va trebui să-ți faci griji că ți se închide telefonul. Cu o baterie de 5000 mAh, HMD Pulse Pro îți va oferi libertatea de a fi conectat toată ziua. În condiții normale de utilizare, bateria poate dura până la 59 de ore – adică aproape trei zile! În plus, funcția de încărcare rapidă îți va permite să fii mereu gata de plecare în cel mai scurt timp.

Dacă îl scapi, îl poţi repara acasă!

Un alt aspect minunat al HMD Pulse Pro este faptul că poate fi reparat acasă cu un kit de la iFixit.com, care pun la dispoziție chiar și ghiduri, ceea ce înseamnă că vei economisi bani și timp prețios, dacă vreodată vei avea nevoie de reparații. Fie că vorbim de un ecran spart, un port de încărcare îndoit sau o baterie moartă, sistemul HMD Gen1 îți permite să înlocuiești componentele esențiale cu ușurință, fără să ai nevoie de cunoștinte tehnice.

Este o soluție perfectă pentru cei ca mine, care sunt puțin mai neîndemânatici și scapă telefonul din când în când.

Are toate funcţionalităţile pentru o navigare liniştită

HMD Pulse Pro vine cu toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a rămâne conectat. Are un senzor direct pe butonul de pornire/stand-by din lateral, un jack pentru căști și rating de rezistență la apă IP52 (adică rezistă la praf destul de bine și mai ales la contactul ocazional cu jeturi de apă de mică presiune), ceea ce îl face perfect pentru orice situație. Indiferent dacă ești acasă sau în mișcare, HMD Pulse Pro îți oferă conectivitatea și funcționalitatea de care ai nevoie.

HMD, în colaborare cu Sineag Gorey pentru colecția-capsulă „Phonecore”

Pentru a marca lansarea, HMD a colaborat cu Sinead Gorey, vedeta London Fashion Week, pentru a crea o colecție-capsulă în ediție limitată numită „Phonecore”. Inspirată de estetica modei Y2K, colecția include ochelari de soare în formă de telefon, o curea de piele cu toc pentru telefon și un rucsac perfect dimensionat pentru telefonul tău.

HMD Pulse Pro este un telefon care nu costă mult şi care oferă mult mai mult decât te-ai aștepta. De la designul său elegant și performanțele serioase și până la camera impresionantă și bateria de durată, acest telefon are tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o experiență mobilă excelentă. Dacă ești în căutarea unui telefon accesibil, dar de înaltă calitate, HMD Pulse Pro este alegerea perfectă pentru tine

Așa că nu mai aștepta! Descoperă și tu HMD Pulse Pro și lasă-te surprins de cât de multe poate oferi acest telefon fantastic!

Cu drag,
Un utilizator fericit ^^

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton