Vloggerul Matei Teodoru a dezvăluit cât l-a costat o omletă la restaurantul lui Dani Oțil din București. Potrivit lui Teodoru, localul matinalului de la Antena 1 ar fi cunoscut pentru unele dintre cele mai delicioase mic dejunuri și bunch-uri din Capitală.
Matei Teodoru a mâncat la restaurantul pe care Dani Oțil (44 de ani) îl deține în zona de nord a Capitalei. Vloggerul a dezvăluit cât l-a costat un mic dejun pentru două persoane în localul prezentatorului de la Antena 1.
Matei Teodoru a comandat o omletă caprese și pâine prăjită cu avocado și ouă poșate. Omleta caprese conține ouă, roșii cherry și bocconcini, un preparat tip mozzarella, din lapte de bivoliță, realizat sub forma unor bile de dimensiunea unui ou de prepeliță. În cazul celui de-al doilea preparat, avocado transformat în sos guacamole este întins pe două felii de pâine prăjite, cu câte un ou poșat și sos bearnaise/bearnez deasupra.
De la comandă până la sosirea preparatelor a durat mai puțin de un sfert de oră, a precizat vloggerul, respectiv între 13 și 14 minute.
După ce a testat preparatele comandate, tânărul a arătat nota de plată și a dat o notă pentru raportul calitate – preț.
Matei Teodoru s-a declarat mulțumit de primul preparat gustat, avocado toast cu ouă poșate, căruia i-a lipsit doar puțină sare. Cât despre omletă, vloggerul a spus că era destul de grasă pentru gustul lui.
„O idee grasă omleta asta, n-am să vă mint. Acasă aș fi făcut-o cu mozzarella light, cu albușuri în loc de ouă întregi. Dar astăzi nu ținem cont de calorii, ținem cont doar de gust. Îi mai trebuie puțină sare. Bun rău! Un mic dejun corect, aș putea spune”, a spus Matei Teodoru.
„E o omletă corectă. Nu e ieșită din comun, să zici: «N-am mai mâncat așa o omletă…»”, a spus și prietenul și cameramanul lui Matei Teodoru.