Tenorul Vlad Miriță și-a făcut o fermă în Târgoviște în care a investit mult în ultimii 14 ani. Acesta crește diferite animale, de la porci la pui sau curcani și spune că întotdeauna a pus preț pe calitate. Îndrăgitul artist a început deja pregătirile pentru iarnă și spune că deja are o listă mare de comenzi pentru Crăciun.
Vlad Miriță, investiții într-o fermă din Târgoviște
Vlad Miriță nu este doar un tenor apreciat, ci și un om de afaceri de succes. Artistul a investit în ultimii 14 ani într-o fermă pe care o deține în Târgoviște, iar acum culege roadele muncii sale. Acesta deține porci, pui, cocoși și curcani și spune că produsele sale sunt de calitate superioară.
„Noi facem produse Premium, iar felul în care creștem păsările și porcii este total invers față de cum procedează industria. Prin urmare, și prețurile sunt pe măsură, noi ne adresăm unui public care e dispus să plătească un produs de foarte bună calitate, nu să îl sature de la ora 12.00 la 17.00, ci să îl hrănească, cu adevărat, să îi ofere organismului sănătate, să îi întărească sistemul imunitar”, a declarat Vlad Miriță pentru Click.
„Noi nu ne comparăm cu industria, suntem diametral opus. Scopul industriei e să producă mult și ieftin, al nostru este să producem calitativ, dar și să avem un profit pe care să-l putem încasa și, mai apoi, reinvesti, ca acest mic business să fie sustenabil”, a explicat tenorul.
Vlad Miriță se pregătește intens de sărbătorile de iarnă și spune că deja are o listă lungă de comenzi, deși prețurile nu sunt deloc mici. Acesta vinde porci întregi, dar și produse tradiționale, care de obicei nu lipsesc de pe mesele românilor de Crăciun.
„Avem cârnați afumați, la prețul de 118 lei kg, jumări, la 84 de lei kg, slănină afumată, la 79 de lei kg, leberwurst, la 114 lei kg, șorici la 140 lei kilogramul, dar se vând și la 200 de grame sau în ce cantitate dorește fiecare. Leberwurst conține ingrediente selecte, cu carne și ficat de porc 25%, cu șorici, slănină, sare, apă și e condimentat natural cu nucșoară, sare, piper și ceapă prăjită! Un porc întreg, de 120 kg, costă 6.280 de lei, iar un porc de 40 kg costă 2.240 de lei. Carnea de porc costă în jur de 50 de lei kilogramul. Am deja comenzi, pentru Crăciun, de 50 de grăsunei”, a dezvăluit artistul pentru publicația menționată anterior.
Vlad Miriță a precizat că are la vânzare și produse pe bază de carne de pasăre pentru cei care nu consumă carne de porc. Însă nici prețurile acestora nu sunt deloc de ignorat. Tenorul vinde pieptul de curcan la 149 lei kilogramul, în timp ce un kilogram de pui este 71 lei kilogramul.
Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Vlad Miriță