Delia s-a accidentat pe munte: „Urmează imagini șocante”. Ce a pățit artista

.

Delia (42 ani) este o împătimită a drumețiilor astfel că de fiecare dată când are ocazia pornește într-o nouă aventură. Iar aceste călătorii vin câteodată la pachet și cu accidentări. Dacă până acum a expus întotdeauna partea frumoasă a experiențelor ei la mare altitudine, de data aceasta artista a dezvăluit că a suferit o accidentare.

Delia s-a accidentat pe munte

Delia nu refuză niciodată o expediție montană și evadează pe munții din întreaga lume de fiecare dată când are ocazia. Însă în timpul acestor drumeții se întâmplă să mai apară și accidentări. Iar acest lucru l-a simțit artista zilele acestea, când, în timpul unei curse pe munte, s-a lovit puternic la picior.

Cântăreața și-a anunțat fanii de pe Instagram de accidentarea suferită și, făcând haz de necaz, le-a arătat acestora unghia de la picior plină de sânge.

„Urmează imagini șocante cu unghia mea lovită la cursă. Dacă vreți să alergați pe munte, vine la pachet cu de-astea”, a scris Delia pe Instagram.

Artista este conștientă de pericolele pe care le poate întâmpina pe munte, însă nimic nu o poate ține departe de pasiunea ei. Aceasta a cucerit mai multe vârfuri montane și a urcat pe diferiți versanți, imaginile distribuite pe conturile ei din mediul online tăind respirația oricui le privește.

Dacă nu este pe munte, Delia aleargă zeci de kilometri prin parcuri, simțind nevoia de a face cât mai mult sport.

Citește și: Delia, schimbare drastică de imagine în cel mai nou videoclip: „Zici că ești păpușa Barbie”

Citește și: Delia, filmare rară cu tatăl ei. „Auzi, tu ești tataie?” Ion Matache a fost călugăr pe Muntele Athos

Artista, despre sporturi

Delia spune că îi place să stea acasă, dar de când a descoperit muntele preferă să se afle în natură și nu între patru pereți. Potrivit artistei, sportul creează dependență și îl recomandă tuturor.

„E frumos acasă, îmi place acasă, ador, dar vibe-ul pe care l-am avut zilele astea pe munte și acest stop brusc nu-mi place niciodată. M-am pus pe cântar, m-am îngrășat, am pus masă musculară. Nu vă apucați de munte, de sporturi, creează dependență, nu există să te saturi sau să te plictisești. Probabil nu se întâmplă asta tuturor. Da, nu vă duceți la munte, mergeți unde vreți, în cluburi, la mall. Muntele îți fură sufletul, te face să te simți cum nu te face nimic”, a spus cântăreața în mediul online.

Citește și: Cât costă hainele create de Alexia Eram. Fiica Andreei Esca și-a lansat propria colecție de haine

Citește și: Ce pensie are Mihaela Tatu, după o viață de muncă: „Ți-ai plăti o chirie”. Vedeta s-a retras din televiziune și s-a reprofilat

Delia a urcat pe Everest

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au făcut anul trecut o expediție pe muntele Himalaya, reușind să ajungă pe Everest, până la tabăra de bază, la o altitudine de 5364 m.

Echipați cu cele necesare, cei doi au pornit într-o adevărată aventură. Deși traseul nu este unul dificil, efortul este unul foarte mare întrucât aerul este rarefiat la altitudini înalte.

Totuși, cei doi s-au bucurat de fiecare clipă și au publicat pe internet imagini din călătoria lor de neuitat.

Pe de altă parte, au existat internauți care i-au criticat pe Delia și Răzvan Munteanu.

“Doi români bogați care au mai postat ceva. Everest este un simbol pentru lumea asta. Acum e turism și bani, mai mult bani. Oricum, enjoy!”, a scris cineva.

Artista nu s-a putut abține și i-a răspuns acestuia: “Aaa! Și mai bine, rămâne un simbol… și nu calcă nimeni acolo. Să rămână în sărăcie, de ce să câștige țara lor de pe urma ‘turiștilor bogați’? Rămâne un simbol. Nu fură nimeni muntele din loc, stai liniștit. Nu mai e Everestu’, domn-le, ce a fost. Parcă vorbești de mall Băneasa, stând la coadă la nachos. Ai senzația că e primul munte pe care îl călcăm?”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Delia pe munte, dar și cu piciorul ei acidentat

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton