Angelina Jolie, apariție inedită pe covorul roșu, la premiera noului ei film, „Maria”. Cum arată actrița cu bucle dezordonate și ruj roșu aprins

.

Angelina Jolie a adăugat încă o ținută elegantă în palmaresul ei de apariții de excepție pe covorul roșu. De această dată, actrița în vârstă de 49 de ani s-a remarcat prin hairstylingul diferit. La premiera din L.A. a noului ei film, „Maria”, actrița a optat pentru bucle dezordonate, un look neobișnuit pentru ea.

Angelina Jolie, apariție altfel pe covorul roșu, la premiera noului ei film, „Maria”

Angelina Jolie a fost superbă într-o rochie nude din mătase, cu un șal negru pe umeri, la premiera noului ei film, „Maria”, din cadrul Festivalului de Film AFI din Los Angeles. Machiajul a fost unul luminos, cu ochii machiați subtil și buzele de un roșu aprins, asortate cu oja de pe unghii. Surpriza serii a fost hairstylingul ales de actriță. Dacă până acum a fost loială părului drept, aproape fiecare apariție a ei fiind însoțită de această coafură chic, de data aceasta, Angelina a optat pentru un look relaxat și ușor dezordonat.

În filmul biografic „Maria ”, regizat de Pablo Larraín, Angelina Jolie o interpretează pe regretata cântăreață de operă Maria Callas.

Potrivit unui sinopsis, filmul „o urmărește pe soprana americano-greacă în timp ce se retrage la Paris după o viață plină de farmec și tumult în ochii publicului”. Pelicula o surprinde pe muziciană „în ultimele sale zile, când se confruntă cu incertitudini apropo de identitatea și viața sa”.

Callas, devenită celebră pentru ambitusul de trei octave, a murit la Paris în 1977, în urma unui atac de cord, la vârsta de 53 de ani. Jolie a făcut luni întregi de antrenamente pentru a o portretiza pe renumita soprană.

Citește și: Angelina Jolie, Salma Hayek și Selena Gomez, admirate pentru ținutele purtate la TIFF 2024. Un câine a defilat pe covorul roșu al festivalului

„Sunt o persoană imperfectă, dar muncesc foarte mult.”

Pe covorul roșu, Angelina Jolie a vorbit cu People.com despre modul în care s-a conectat cu personajul și unde vede o asemănare între ea și Callas.

„Știu că există anumite lucruri pe care oamenii ar presupune că le avem în comun. Dar cred că ceea ce avem în comun este că împărtășim o anumită singurătate în munca pe care o facem treze noaptea, singure, încercând să ne dăm seama de ceva”, a declarat actrița, pentru sursa citată. „Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta, este prea personal. Dar există cu siguranță o singurătate și o etică a muncii”, a completat.

„S-ar putea să fie multe lucruri, dar sigur sunt foarte muncitoare, nu? Sunt o persoană imperfectă, dar muncesc foarte mult și ea la fel. Și așa cred că ne vedem pe noi înșine. Nu știu dacă eu sau ea ne-am vedea vreodată ca altceva decât un interpret și un om care are o treabă de făcut. Și probabil că suntem foarte dure cu noi înșine”, a continuat Jolie.

În septembrie, filmul a primit aplauze în picioare la Festivalul de Film de la New York. Înaintea proiecției, Jolie a pășit pe covorul roșu împreună cu trei dintre copiii ei. Au însoțit-o cei trei copii adoptați, Pax (20 de ani), Zahara (19 ani) și Maddox (23 de ani). La eveniment, actrița a purtat o rochie albă vintage Madame Grès, achiziționată de la Mon Vintage din Paris.

Citește și: Brad Pitt și iubita lui, Ines de Ramon, prima apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu, la Festivalul de Film de la Veneția

Angelina Jolie și fiul ei, Pax, colegi pe platourile de filmare ale peliculei „Without Blood”

Câștigătoarea premiului Oscar a apărut recent la Festivalul de Film de la Toronto pentru premiera filmului „Without Blood”.

Jolie, care a regizat drama de război, a întors toate privirile într-o rochie Dolce & Gabbana neagră, din mătase, cu detalii încrețite în partea de jos. Pentru un plus de farmec, actrița a renunțat la bijuterii, optând, în schimb, pentru o pereche de mănuși din mătase, lungi până la cot.

Jolie a fost însoțită și de fiul ei Pax, care a lucrat la film ca asistent de regie. Tânărul și-a coordonat cu look-ul cu al mamei sale, purtând un costum și o cravată negre, accesorizate cu ochelari închiși la culoare. După proiecție, Pax s-a alăturat publicului pentru a o ovaționa în picioare pe Jolie și distribuția filmului.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton