Julia Fox și Bella Thorne, apariții incendiare pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Roma. Johnny Depp, recompensat cu premiul pentru întreaga activitate

.

Julia Fox și Bella Thorne s-au asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra lor la Festivalul de Film de la Roma. Cele două actrițe au ales look-uri îndrăznețe pentru premiera filmului lor, „The Trainer”. Pe de altă parte, Johnny Depp a fost recompensat cu un premiu pentru întreaga carieră.

Julia Fox și Bella Thorne, apariții senzuale la Festivalul de Film de la Roma

Vedetele au luat cu asalt covorul roșu al Festivalului de Film de la Roma, unde Julia Fox și Bella Thorne s-au asigurat că ținutele lor vor rămâne pentru mult timp în mintea tuturor. Și asta pentru că, în timp ce majoritatea celebrităților au optat pentru ținute elegante, ele au ales unele senzuale și îndrăznețe.

Julia, în vârstă de 34 de ani, a lăsat puțin imaginației pe covorul roșu. Aceasta a îmbrăcat o jachetă Adidas albastră lăsată aproape în întregime desfăcută, expunându-și astfel pieptul și abdomenul tonifiat.

Actrița și-a completat ținuta cu o fustă maxi fluidă și mănuși de piele fără degete, precum și cu un clutch alb-negru și o șapcă albă bizară.

Citește și: Vișiniul este culoarea sezonului toamnă-iarnă 2024. În ce combinații arată cel mai bine

Citește și: Balenciaga a lansat portofelul ce imită o pungă mototolită de chipsuri. Cu cât se vinde bizarul produs

Bella Thorne (27 ani) a atras atenția într-o rochie albastră cu model floral și detalii împletite. Aceasta a fost la un pas de accident vestimentar pe covorul roșu din cauza decolteului lateral al rochiei, care a arătat că vedeta nu are niciun fel de inhibiții atunci când se află în lumina reflectoarelor.

Fosta vedetă Disney și-a completat loo-ul cu o pereche de ciorapi de dantelă, negri, și pantofi cu platformă.

Johnny Depp, recompensat pentru întreaga carieră

Johnny Depp a fost și el prezent la Festivalul de Film de la Roma din acest an, unde i-a fost înmânat un premiu pentru întreaga activitate. Acesta a pășit pe covorul roșu în calitate de regizor al filmului „Modi” . Pelicula prezintă ultimele 73 de ore din viața faimosului pictor Amedeo Modigliani petrecute la Paris în 1916.

În distribuție figurează și Al Pacino în rolul unui comerciant de artă care îi spulberă speranțele lui Modigliani oferindu-i o sumă derizorie pentru tablourile sale.

Citește și: Ce blugi sunt la modă în toamna lui 2024. Cum să îi integrezi în ţinutele tale de zi cu zi

Citește și: Geaca biker, o piesă vestimentară de rezistență în toamna 2024. Este un must-have pentru zilele răcoroase și ploioase

„Mulțumirile mele eterne sunt către voi toți, oameni adevărați, angajatorii mei, angajatorii noștri. Mă simt umil pentru că fără voi nu aș fi aici sau probabil nu aș fi nicăieri. (…) Sunt foarte norocos să fiu încă prin preajmă și majoritatea dintre voi sunteți motivul pentru asta, așa că vă mulțumesc. Sper că ceva din Modi vă inspiră pentru că voi mă inspirați pe mine”, a spus Johnny Depp în discursul de acceptare a premiului, potrivit ScreenDaily.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul de Film de la Roma

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton