Loredana, despre dietele de slăbit: „E o chestie greșită acolo”. Dezvăluiri emoționante despre relația cu fiica ei, Elena Boncea

.

Loredana Groza (54 ani) a afirmat că ea nu crede în nutriționiști și nici în dietele de slăbire. Artista susține că aceste diete ajută doar pe termen scurt, în timp ce corpul se poate schimba radical în urma unui astfel de regim.

Loredana nu crede în dietele de slăbit

Loredana și-a expus deschis părerile despre psihiatri și nutriționiști, precizând că nu crede în acești medici, astfel că nu are niciun motiv să apeleze la serviciile lor. Potrivit artistei, fiecare corp este diferit, astfel că nu va reacționa la fel la diete. Cântăreața este de părere că aceste diete pot face mai mult rău decât bine, iar acest lucru l-a descoperit în India, unde a cunoscut nutriționiști care au tehnici diferite.

„Nu cred în psihiatri, nu cred în nutriționiști, nu vreau să jignesc pe nimeni, Doamne ferește, dar eu personal nu folosesc asemenea servicii. Fiecare om e construit altfel. Nu există un nutriționist care să folosească aceeași tehnică, nu există!”, a afirmat Loredana în podcastul „Da Bravo”, realizat de Mihai Bobonete.

„Eu am găsit prin India, și acolo ei lucrează pe fiecare corp, pe fiecare om. Există o anumită structură. Ceea ce corpul tău poate accepta sau nu, corpul meu poate accepta. Ce mănânci tu mie poate să nu-mi facă bine. E foarte mare diferență, sunt chestii foarte sensibile”, a precizat artista.

Citește și: Ce părere are, de fapt, Loredana despre interpreții de manele: „Nu mă menajez deloc”

Citește și: Loredana a trecut la garderoba de toamnă. Ținuta spectaculoasă de peste 2000 de euro a artistei

Loredana a explicat că, înainte de a începe o transformare importantă, fiecare persoană trebuie să își cunoască foarte bine corpul pentru că se vor trezi cu schimbări nedorite.

„Nu există cineva care să știe nu știu ce dietă și slăbim. Nu există să slăbești mai mult de 3-4 kilograme într-o lună. Cine slăbește mai mult într-o lună… E o chestie greșită acolo. După aia, corpul o va lua într-un mod total invers. De fapt, tu n-ai slăbit. E o falsă slăbire. Trebuie să slăbești puțin, în timp, să-ți cunoști corpul”, a mai spus Loredana.

Artista, despre relația cu fiica ei, Elena Boncea

În cadrul aceluiași podcast, Loredana a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei, Elena Boncea (26 ani). Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale, făcând-o pe îndrăgita cântăreață să lăcrimeze.

„Relația mea cu mami este una foarte specială și suntem ca două surori. E de neimaginat sentimentul de iubire pură pe care îl port pentru ea. Este extraordinar de minunată și este tot ce mi-am dorit în viață și fiind fiica ei este o onoare”, a spus Elena despre relația pe care o are cu celebra ei mamă.

Citește și: Loredana Groza, lipsită de inhibiții într-un body provocator, la 54 de ani. Mii de oameni au reacționat imediat

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au botezat fiul. Primele imagini de la eveniment

Loredana s-a emoționat și a precizat că se bucură că fiica ei o vede ca pe o soră întrucât ele își vorbesc deschis despre orice.

„Ea e pentru mine o minune și uită-te puțin ce profundă e toată dragostea asta a noastră. Și că suntem surori, că nu sunt mamă, suntem surori, și ăsta pentru mine e cel mai frumos lucru pe care mi-l poate spune Elena. Pentru că nu există distanța aia între generații și nici lucrurile alea care să ne despartă. Ne spunem orice și suntem fără niciun fel de cenzură”, a explicat artista.

Totodată, Loredana a vorbit și despre relația pe care o avea cu mama ei, care a fost învățătoare.

„Nu-i mai spuneam mamă, îi spuneam tovarășa. Îți dai seama ce spălată pe creier eram la școală. Și acasă o vedeam în acea calitate. Nu mai era mama, era tovarășa”, a povestit cântăreața.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Loredana

Sursă foto: Captură Youtube, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton