Angajatul lui Pepe, despărţit de logodnică şi de amantă, de Raluca Pastramă. Oficializarea relaţiei, chiar în localul unde bărbatul trebuia să se căsătorească

.

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, continuă să fie în centrul atenției mediatice. De data aceasta, se află într-o poveste fabuloasă, plină de întorsături neașteptate, care a zguduit viața unui angajat al lui Pepe. Acesta, cunoscut drept Ștefan, se pregătea să se căsătorească, însă totul a luat o turnură dramatică după ce Raluca a intervenit în viața lui amoroasă. Povestea a culminat cu oficializarea relației Ralucăi Pastramă cu Ștefan, chiar în localul în care acesta trebuia să se căsătorească cu logodnica lui.

Angajatul lui Pepe, despărţit de logodnică şi de amantă, de Raluca Pastramă

Personajele principale ale acestui scenariu demn de un film dramatic sunt Raluca Pastramă, Ștefan, menajera familiei și logodnica lui Ștefan. Totul a început cu relația de prietenie dintre Pepe și Ștefan, care părea la început una obișnuită. În anturajul cântărețului, Ștefan era văzut ca un bărbat liniștit, care visa la o viață de familie fericită și își găsise sufletul pereche.

În timpul căsniciei cu Pepe, Raluca avea în casă o menajeră, care nu doar că se ocupa de treburile gospodărești, dar avea grijă și de cele două fiice ale cuplului. Menajera era văzută drept o persoană de încredere, până când lucrurile au început să se complice. Ștefan, care frecventa destul de des casa celor doi, a început să se apropie din ce în ce mai mult de menajeră. Relația lor a devenit una atât de serioasă, încât bărbatul era gata să-și părăsească logodnica pentru a fi cu aceasta.

Citeşte şi: Raluca Pastramă, dezvăluiri scandaloase despre felul în care Pepe și-ar crește copiii. „Le manipulează. Omul ăsta e chiar fără scrupule!”

Citeşte şi: Oana Roman intervine în scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ce fel de tată este artistul: „Asta e ceea ce văd eu”

Cum a intervenit Raluca Pastramă în poveste

Cu toate acestea, totul s-a schimbat în momentul în care Raluca Pastramă a intrat pe fir. Conform unei surse apropiate, potrivit cancan.ro, bruneta ar fi dezvoltat sentimente puternice pentru Ștefan și a reușit, în cele din urmă, să înlăture atât logodnica acestuia, cât și menajera. Raluca nu doar că a pus capăt celor două relații, dar a rămas ea însăși alături de Ștefan.

Această mișcare surprinzătoare a lăsat pe toată lumea șocată, mai ales că relația lor a fost concretizată într-un mod cu totul neobișnuit. Raluca și Ștefan și-au făcut publică relația în fața prietenilor apropiați, organizând o petrecere chiar în localul în care Ștefan și logodnica lui urmau să își celebreze nunta. O lovitură greu de digerat pentru cei implicați, dar care arată cât de departe a fost dispusă să meargă Raluca Pastramă pentru a-și trăi propria poveste de iubire.

Pepe, acuzaţii grave la adresa fostei soţii, Raluca Pastramă

Raluca Pastramă nu este străină de controverse. În ultimele luni, viața ei a fost marcată de acuzații și dispute cu fostul soț, Pepe, care au ajuns până în instanță. Relația dintre cei doi este una extrem de tensionată, în special din cauza detaliilor legate de custodia copiilor. Totodată, Pepe a făcut acuzații grave la adresa fostei sale soții, susținând chiar că ar avea dovezi video compromițătoare, pe care le-ar fi arătat unor prezentatori de televiziune.

Bruneta nu a lăsat aceste acuzații fără răspuns. Ea a ieșit public să își apere imaginea și, la rândul său, l-a acuzat pe Pepe de infidelitate. Potrivit Ralucăi, artistul ar fi înșelat-o cu actuala sa soție, Yasmine Ody, chiar înainte de a divorța.

Raluca Pastramă l-ar fi înşelat pe fostul soţ, Pepe, cu încă un prieten

Un alt episod care a stârnit valuri în presă a fost cel legat de grădinița inaugurată de Pepe și Raluca în 2017. Potrivit unor informații explozive obținute de cancan.ro, camerele de supraveghere din grădiniță ar fi surprins un moment intim între Raluca și un bărbat cunoscut drept „Tibi din Ploiești”. Aceste imagini compromițătoare ar fi fost descoperite de Pepe, care le-ar fi folosit ulterior în cadrul unei filmări pe TikTok pentru a expune infidelitatea fostei soții.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton