Radu Vâlcan a dezvăluit secretul căsniciei fericite cu Adela Popescu: „Este un vis”

.

Radu Vâlcan (47 ani) și Adela Popescu (38 ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbizul autohton, mulți întrebându-se cum reușesc să fie la fel de fericiți și îndrăgostiți ca la început. Acum, îndrăgitul prezentator le-a oferit fanilor săi un răspuns emoționant.

Radu Vâlcan a dezvăluit secretul căsniciei cu Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în urmă cu 15 ani pe platourile de filmare, iar de atunci sunt de nedespărțit. S-au căsătorit în anul 2015, iar între timp familia lor s-a mărit cu trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian.

Mulți s-au întrebat cum reușesc cei doi actori să rămână atât de uniți și să se iubească așa mult într-o lume în care toți ochii sunt ațintiți asupra lor și în care mule cupluri își spun adio după doar câțiva ani. Acum, Radu Vâlcan a dezvăluit care este secretul relației și a căsniciei lor atât de fericite.

„Tot sunt întrebat care este secretul nostru. Mereu zic, repet, dar zic mereu. Acesta. Poza asta. Cu ochii închiși, visăm. Ne visăm. Trăim realitatea noastră, trăim prin copiii noștri. Trăim prin noi. Și, cu ochii deschiși, visăm. Nu este un secret. Este un vis cu ochii deschiși. Așa să vă fie, cu iubire!”, a scris prezentatorul pe Instagram, unde a distribuit și o imagine în care apare sărutându-și soția.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, impresii după primul sezon ca proprietari de pensiune în Vama Veche. Ce spun despre colaborarea cu Smiley și Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor: „E mai greu” / Exclusiv

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au aniversat nouă ani de la nuntă sub clar de lună. Imagini de colecție din ziua nunții cuplului / Foto&Video

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au ținut ascunsă povestea de iubire

Deși acum își strigă iubirea de fiecare dată când au ocazia, a existat o vreme când Radu Vâlcan și Adela Popescu au ales să își țină relația departe de ochii tuturor.

„Nu știa nimeni de relația noastră. Eram protagonist în Iubire și onoare, Adela era personaj secundar, era antagonistă cumva. Era foarte mediatizată povestea serialului și eu la momentul ăla și Adela ne-a fost teamă cumva. Nu-mi place mediatizarea din punctul ăsta de vedere, adică pentru mine, viața discretă e foarte importantă. Ne gândeam unde plecăm să nu ne vadă, plecăm la Brașov, pe la Poiana, Doamne, era o nebunie! Am hotărât să mergem acolo la Ruse”, a povestit prezentatorul în urmă cu câteva luni pentru Ciao.

Citește și: De ce s-au despărțit Dan Bordeianu și Adela Popescu. Actorul, dezvăluiri la 20 de ani de la premiera telenovelei „Numai iubirea”

Citește și: Daniela Crudu nu mai vrea să apară în emisiuni televizate. Cu ce se ocupă acum fosta asistentă tv: „Nu vreau să vin să mă spovedesc”

Relația lor continuă să fie la fel de puternică, iar la o iubire ca a lor visează toată lumea.

„Am o memorie foarte bună și pe cifre. Mi-aduc foarte bine aminte primele noastre momente împreună, primul sărut, prima interacțiune, prima apropiere, prima întâlnire”, a mai spus el.

Radu Vâlcan a povestit și cum a început povestea de iubire pe care o trăiește de 15 ani cu Adela Popescu.

„Noi repetam foarte mult împreună înainte să ne apropiem. Am repetat luni de zile împreună și nu aveam legătură, adică eram paraleli unul cu celălalt. La un moment dat s-a produs apropierea. Așa a fost să fie, cred că așa este cel mai frumos. Cel mai frumos se întâmplă natural, gradual și sănătos”, a precizat prezentatorul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adela Popescu și Radu Vâlcan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton