Oana Roman și Mikaela Albu, despre scandalul dintre Oana Pellea și Alina Ceușan: „Nu suntem cu nimic mai presus dacă ne comportăm ca niște animale sălbatice” / Video

.

Oana Roman (48 ani) a intervenit și ea în scandalul dintre Alina Ceușan și Oana Pellea. Influencerița este de părere că Alina a greșit dar, în același timp i-a luat apărarea, după ce a fost criticată mult prea aspru. Zilele trecute, actrița a folosit cuvinte dure în mediul online la adresa fostei prezentatoare de la „Love Island” după ce aceasta și-a pus picioarele pe balustrada balconului Teatrului Odeon.

Oana Roman, atac subtil la adresa Oanei Pellea

Miercuri seară Oana Pellea a criticat-o dur pe Alina Ceușan după ce influencerița și-a fotografiat picioarele ridicate pe balustrada unui balcon al Teatrului Odeon și a publicat imaginea în mediul online. După ce Alina Ceușan și-a cerut scuze pentru gestul ei, mai multe vedete și-au spus părerea despre întreaga situație. Printre acestea s-a aflat și Oana Roman care consideră că Alina a greșit, însă nu trebuie jignită și atacată așa cum a fost.

De asemenea, fiica lui Petre Roman a criticat modul în care Oana Pellea a abordat situația, adresându-i jigniri influenceriței.

„S-a inflamat Instagram-ul și Facebook-ul și televiziunile și ziarele că un influencer a făcut o greșeală în domeniul bunelor maniere. Da, a făcut o greșeală destul de urâtă. Dar, dacă răspunsul la acea greșeală este să aruncăm cu noroi, să o facem în toate felurile, să o călcăm în picioare, să o înjurăm, să o umilim, să îi spunem: «bă țăranco dar tu știi cine a stat acolo, tu știi ce e ăla un teatru» și să o facem în toate felurile… Mă scuzați, dar nu suntem cu nimic mai presus decât greșeala pe care făcut-o ea. Reacția civilizată, educată și cu bune maniere ar fi pur și simplu să îi spunem în mod civilizat că a făcut o greșeală pe care ar fi frumos să o repare. Cam așa funcționează un om civilizat și educat”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Alina Ceușan i-a cerut scuze Oanei Pellea, după ce și-a pus picioarele pe balustrada teatrului: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”

Citește și: Cum arată casa din Cluj a lui Mircea Bravo. Comediantul și soția lui au cumpărat un duplex cu două etaje. Ce a spus despre preț: „Un pic o costat”

Oana Roman deranjată de modul în care Alina Ceușan și-a cerut scuze

Oana Roman spune că atât Oana Pellea, cât și cei care i-au adresat cuvinte dure Alinei Ceușan, au greșit comportându-se astfel. În schimb, puteau să îi explice că nu a avut un comportament adecvat.

„Deci nu suntem cu nimic mai presus dacă ne comportăm ca niște animale sălbatice, ca niște primitivi care înjurăm și ne dăm mari. Putem săi îi spuneam: «Fată, uite, ai greșit. Nu trebuia să faci lucrul acesta. Știi că în public nu pui picioarele sus nicăieri. Ai grijă data viitoare sau repară și cere scuze»”, a explicat ea.

Pe de altă parte, Oana Roman spune că nu i-a plăcut deloc felul în care Alina Ceușan și-a cerut scuze. Vedeta consideră că un influencer trebuie să fie întotdeauna pregătit să își ceară scuze atunci când greșește.

Ce însă nu mi-a plăcut a fost în răspunsul ei, pentru că în răspunsul ei a spus că unui influencer îi este foarte greu să își ceară scuze. Nu, un influencer, tocmai pentru că este influencer, dacă greșește flagrant, nu trebuie să îi fie greu să își ceară scuze. Trebuie să fie un lucru normal, de bun simți, să își cearcă scuze, să își asume o greșeală. Că hate-ul l-a primit aiurea, cu asta însă sunt de acord”, a mai spus vedeta.

Citește și: Oana Roman intervine în scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ce fel de tată este artistul: „Asta e ceea ce văd eu”

Citește și: Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au divorțat oficial. Fostul soț al artistei a făcut dezvăluirea

Mikaela Albu, despre comportamentul Alinei Ceușan

Deși are doar 14 ani, Mikaela Albu demonstrează că are gândirea unui adult. Fiica Iuliei Albu și-a spus și ea părerea despre reacția Alinei Ceușan după ce a fost criticată de Oana Pellea. Adolescenta, care își dorește să devină la rândul ei influencer, a dat o lecție de maturitate cu mesajul postat pe contul ei de Instagram.

„Nu sunt încă influencer. Dar când voi fi, știu sigur că nu îmi voi cere iertare prin “am greșit… DAR”. Îmi voi cere așa: “am greșit. Îmi pare rău.” Nu este greu să îți ceri iertare dacă îți pare cu adevărat rău de ce ai făcut. Este greu doar dacă o faci doar de fațadă. Adulților le este uneori greu să recunoască când greșesc. Păcat. Tu pe cine urmărești pe Instagram?”, este mesajul distribuit de Mikaela pe rețelele de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginea care a încins spiritele în mediul online

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton