Ringier România Media își consolidează echipa, cu două achiziții importante din zona de Digital

.

Ringier România Media își consolidează echipa, cu două achiziții importante din zona de Digital. Marian Dinu s-a alăturat echipei Ringier România Media, în rolul de Digital Coordinator, în timp ce Alin Tarnovschi a preluat rolul de Digital Content Manager al Libertatea.

Marian Dinu, noul Digital Coordinator al Ringier România Media

Ringier România Media își consolidează echipa, cu două achiziții importante din zona de Digital
Screenshot

Cu o experiență solidă, de peste 25 de ani în media online, Marian Dinu a fost, timp de 16 ani, unul dintre pilonii echipei digitale a HotNews.ro.

Anterior, Marian Dinu a lucrat pentru ediția online a ziarului Cotidianul si pentru PORT.ro, unul din cele mai vechi site-uri de pe piața românească.

În echipa Ringier România Media, Marian Dinu va asigura o comunicare fluidă între departamentele editoriale, tehnice și de business, facilitând implementarea de soluții tehnologice inovatoare.

Alin Tarnovschi a preluat rolul de Digital Content Manager al Libertatea

Ringier România Media își consolidează echipa, cu două achiziții importante din zona de Digital

În această poziție, Alin îi va raporta direct lui Dorin Chiotea, redactor-șef al Libertatea. Alin Tarnovschi va realiza armonizarea inter-departamentala atât intern, cât și cu zonele de suport online – SEO, Social Media, Analiza, Digital Marketing. De asemenea, va contribui la succesul produsului cu idei valoroase de conținut și de planificare a acestuia.

Experiența lui Alin Tarnovschi, bogată si plină de provocări, include media centrale precum Observator News, Antena 3 CNN și Gândul, dar și publicații locale din Dobrogea, Alin fiind, de loc, din Constanța.

„Integrarea acestor noi colegi în echipa Ringier România Media subliniază angajamentul nostru de a rămâne lider în inovația media digitală. Cu ajutorul experienței lor extrem de bogate, vom consolida echipa și vom duce la îndeplinire cu succes toate obiectivele propuse. Iar cu o echipă atât de performantă și implicată, sunt sigur că vom continua să oferim cititorilor noștri conținut de foarte bunăcalitate și experiențe digitale unice.”, spune Andrei Bereandă, Managing Director al Ringier România Media.

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton