Nicoleta Nucă, prima imagine cu noul iubit și primele declarații despre relație: „Este un capitol foarte frumos”. Cine este Bogdan Anton și cu ce se ocupă

.

Nicoleta Nucă formează de câteva luni un cuplu cu Bogdan Anton, alături de care ar urma să devină mamă pentru prima oară. Cântăreața și noul iubit se pregătesc intens de mutare împreună într-o casă nouă. Fosta concurentă de la „X Factor România” a făcut primele declarații despre noua relație. Citește în continuare pentru a afla cine este Bogdan Anton și cu ce se ocupă.

Nicoleta Nucă, primele declarații despre relația cu noul iubit

Nicoleta Nucă (30 de ani) și-a regăsit fericirea în brațele lui Bogdan Anton, după despărțirea de fostul logodnic, Alex Ursache, de care s-a despărțit în această primăvară. Nicoleta și Alex s-au despărțit după șapte ani de relație, dintre care doi de logodnă. Potrivit Cancan.ro, fosta concurentă de la „X Factor România” ar fi însărcinată cu noul iubit.

„Da, este roz ca tricoul meu (viața ei – n.red.). Este un capitol nou din viața mea, foarte frumos, de care sunt foarte mulțumită în momentul de față. Cum s-au obișnuit fanii mei, nu sunt genul care își scoate în lumina reflectoarelor viața personală prea mult. O țin pentru mine pentru că vreau să păstrez acea doză de intimitate și de magie pe care o ai în relație, atunci când nu văd toți ce se întâmplă”, a spus Nicoleta Nucă despre noua relație, pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Cum arată casa în care Nicoleta Nucă se va muta împreună cu iubitul ei, după două luni de relație. Cum se înțelege cu Bogdan Anton

Cine este și cu ce se ocupă Bogdan Anton

Luni, 21 octombrie, Nicoleta a publicat și prima fotografie cu noul iubit în mediul online.

„Locul în care mă simt în siguranță”, a scris cântăreața la Instagram Story.

Bogdan Anton și Nicoleta Nucă împărtășesc aceleași două pasiuni, muzica și mișcarea. Bogdan cântă la clarinet, face sală, este șofer de motocicletă și schiază.

Citește și: Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre relaţia toxică în care a fost. Pe cine se bazează după despărţirea de logodnic: „E foarte greu”/ Exclusiv

Este sau nu însărcinată Nicoleta Nucă

Până la momentul prezent, Nicoleta Nucă nu a confirmat, nici infirmat speculațiile despre sarcina sa.

„În continuare este aceeași poziție. Nu o să comentez nimic pe tema asta. Așa cum am mai spus și în alte interviuri anterioare. Când voi simți că este momentul potrivit să vorbesc despre viața mea personală, o voi face eu cu gurița mea. Până atunci, nu dau declarații, nu dau din casă”, a declarat artista, într-o emisiune TV.

Citește și: Cum se înțelege Nicoleta Nucă cu fostul logodnic: „Nu mă gândeam că o să trăiesc în viața asta o astfel de despărțire”. Ce i se reproșează în relații

„O să învăț din mers ca toată lumea de pe pământul ăsta.”

Într-un interviu mai vechi, în schimb, Nicoleta a vorbit despre cât de pregătită se simte să devină mamă.

„Să știi că nu m-am gândit la tema asta. Cred că nimeni, niciodată nu este pregătit să devină părinte. Nu primești un manual de instrucțiuni când te pregătești să devii părinte, să știi exact ce o să faci. Chiar nu știu, dar probabil când va fi momentul, o să învăț din mers ca toată lumea de pe pământul ăsta”, a spus Nicoleta Nucă, pentru Cancan.ro.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton