Cât costă un meniu cu supă, mămăligă cu brânză și desert la pensiunea lui chef Nicolai Tand din Maramureș

.

Nicolai Tand este unul dintre cei mai renumiți chefi bucătari din România. Concurentul de la „Asia Express” deține două restaurante în București și o pensiune în Maramureș și face, totodată, parte din echipa matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”. Deși este instruit în artele culinare moderne, bucătarul este apreciat de turiștii din Maramureș pentru un preparat tradițional: mămăliga cu brânză. Citește în continuare pentru a afla cât costă un meniu cu supă, mămăligă cu brânză și desert la pensiunea lui Nicolai din nordul țării noastre.

Cât trebuie să scoată turiștii din buzunar pentru un meniu cu supă, mămăligă cu brânză și desert la pensiunea lui Nicolai Tand

Nicolai Tand nu a uitat de unde a plecat și rămâne în continuare atașat de plaiurile natale. Bucătarul deține o pensiune în comuna Rozavlea, acolo unde a fost numit cetățean de onoare. Pensiunea cu opt camere dispune și de un restaurant, unde turiștii pot savura preparate tradiționale după rețetele lui Nicolai.

„Mămăliguța cu brânză se vinde la meniu împreună cu o supă și cu un desert. Totul costă 55 de lei”, au declarat apropiați ai lui Nicolai Tand, potrivit Click!.

Citește și: Cum arăta Nicolai Tand de la „Asia Express 2024” în tinerețe, la începutul carierei. Cu plete și fără barbă, celebrul chef este de nerecunoscut

Rețeta lui Nicolai Tand de mămăligă cu brânză

Pentru cei care apreciază un preparat cum este mămăliga cu brânză, Nicolai Tand a venit cu o rețetă îmbunătățită, de mămăligă în straturi, care înglobează mai multe gusturi și este foarte ușor de preparat.

„Aveți nevoie de mălai, slănină, brânză de burduf și de cașcaval.

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert, cu sare.

Se pune mălaiul în apa clocotită și se prepară mămăliga.

Se trage slănina la tigaie.

Separat, într-o tigaie mai înaltă, se pun, în straturi: brânză, cașcaval ras, puțină grăsime de la slănina prăjită și mămăligă.

Peste tot, se mai pune slănină prăjită, după care se ține la cuptor, preț de zece minute”, spune Nicolai Tand.

Citește și: Nicolai Tand, dezvăluiri din căsnicia cu soția lui, Monica Tand: „O relație bună e aia care e intensă” / Exclusiv

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Nicolai Tand

Prețul unei nopți de cazare la pensiunea concurentului de la „Asia Express” este accesibil, făcând din acest loc o alegere ideală pentru un weekend relaxant sau o vacanță prelungită, cu o priveliște care-ți taie respirația. O cameră pentru două persoane costă doar 180 de lei pe noapte. Pensiunea oferă camere atât cu pat matrimonial, cât și cu paturi separate, în funcție de preferințele turiștilor.

Inițial, Nicolai s-a întreținut din vânzarea de ziare, spălat vase și lucrat ca șofer pe ambulanță. A renunțat la jobul de șofer pe ambulanță în favoare celui de ospătar și așa și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie.

În prezent, Nicolai deține două restaurante în capitală și gătește în matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Alături de Sorin Brotnei, Nicolai Tand participă în noul sezon „Asia Express”.

Nicolai și soția lui, Monica Tand, s-au cunoscut în Franța, unde ea lucra ca model. La acea vreme, Monica era căsătorită cu un francez, iar Nicolai divorțat de o franțuzoaică. Au mers împreună în România la mare, ca prieteni, iar la întoarcerea în Franța, Monica și-a părăsit primul soț. Nicolai și Monica au doi copii împreună, o fiică și un fiu, Ilona și Iancu.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton