Pepe, acuze dure la adresa Ralucăi Pastramă: „Eu am depus filmările în instanță!” Artistul spune că are imagini compromițătoare cu fosta soție

.

Scandalul dintre Pepe și fosta soție, Raluca Pastramă, capătă amploare. După ce Raluca a lansat o serie de acuzații grave la adresa artistului, acesta a intervenit, neinvitat, în emisiunea lui Dan Capatos pentru a-și spune partea lui de adevăr.

Pepe, acuze dure la adresa Ralucăi Pastramă

După dezvăluirile făcute de Raluca Pastramă în emisiunea „Un show păcătos” de la începutul săptămânii, Mara Bănică, co-prezentatoare în show, l-a contactat pe Pepe printr-un mesaj pentru a-l întreba ce părere are despre cele spuse de fosta soție. Artistul a mers în platoul emisiunii unde a spus că are unele filmulețe compromițătoare cu Raluca Pastramă și imagini care ar sugera consumul de substanțe interzise.

„Jur pe cuvântul meu dacă aș fi venit, dar am văzut că am fost drogat. Nu m-a deranjat, asta m-a făcut să vin. (…) Voi nu știu dacă puteți să publicați, eu vi le-am arătat.

Sunt depuse în instanță. Nu am depus tot, ce a fost decent pentru instanță. Pe mine mă interesează consumul în casa în care vin copiii și te dai că ești această mamă. Te bați cu pumnul în piept că tu nu, soțul, păi și ce caută copiii mei acolo?” , a spus Pepe, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi: Adrian Cuculis, dezvăluiri neșteptate despre Raluca Pastramă. „Din punct de vedere moral eu m-am lămurit cine este!” Ce spune avocatul despre fosta soție a lui Pepe

Citeşte şi: Raluca Pastramă susține că Pepe, Ibrahim Ibru și avocatul Adrian Cuculis s-au aliat împotriva ei pentru a-i lua copiii. Replica artistului: „M-am lămurit”

Citeşte şi: Motivul pentru care Pepe a mers în instanță la procesul dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru: „Eu i-am cedat acțiunea unei societăți”

Pepe le-ar fi arătat prezentatorilor emisiunii în pauza publicitară câteva filmulețe indecente cu fosta soție, notează cancan.ro. Mai mult, acesta a susținut că ar fi vorba despre consumul unor substanțe interzise.

„Vă jur că nu săream din pat dacă nu eram eu acuzat. Tocmai pe mine? (…) Eu nu am fumat în viața mea țigări normale. Eu nu știu să trag în piept. (…) Vrei să îți dau aceleași farfurii din care se consumă cu aceleași farfurii cu care le e servit dimineața micul dejun. Nu ai cum, e mult. (…) N-ai cum să zici că dormi cu nevasta mea în pat și ea era… păi ți l-am arătat pe Tibi. Dansa cu el sau ce făcea. (…)

Eu am depus filmările în instanță și a depus și Ibrahim. A depus și ea contra lui Ibrahim, mai rele. Eu îmi protejez copiii, atâta tot. Cum crezi tu că în diminețile respective se ducea cu copiii la școală”, a spus Pepe la „Un show păcătos”.

Ce spune Raluca Pastramă despre acuzațiile care i se aduc

Raluca Pastramă a negat acuzațiile aduse de Pepe și a mărturisit că nu este ea în acele imagini. Fosta soție a lui Pepe spune că nu a consumat niciodată substanțe interzise.

„În imaginea aia, cred că una dintre ele, unde este buletinul meu, este o imagine pe care i-a dat-o lui Ibrahim. Nu sunt eu acolo. (…) Este o imagine pe care Ibrahim a făcut-o cu telefonul lui. Dacă eram într-o filmare pe wc și mâncam o shaorma, asta înseamnă că am făcut ceva rău? (…)

Alea au fost puse la dosare. Eu nu știu cum arată, nu m-am drogat în viața mea.

Nu știu cum arată, cum să fac eu așa ceva? Sunt eu acolo? Este fața mea? (…) Singura filmare în care mă văd eu e cea de pe wc în care mănânc shaorma”, a reacționat Raluca Pastramă.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton