Dana Budeanu, apariție memorabilă la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. Cum s-a îmbrăcat stilista

.

Delia Budeanu a fost condusă pe ultimul drum luni, 21 octombrie. Celebra craincă de televiziune a fost înmormântată la Mănăstirea Ghighiu, din județul Prahova, iar la ceremonie au participat familia și apropiații, printre care și câteva persoane publice.

Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre

Delia Budeanu s-a stins din viață sâmbătă 19 octombrie 2024. Celebra și îndrăgita crainică de la TVR a fost condusă pe ultimul drum de familie și apropiați, printre aceștia aflându-se și câteva numne mari din spațiul public precum fosta ei noră, Dana Budeanu, dar și Loredana Groza, Marcel Ciolacu sau Mitică Dragomir.

Dana Budeanu a mers la înmormântarea fostei ei soacre împreună cu fiice ei gemene, nepoatele Deliei Budeanu. Stilista a dat, din nou, dovadă de eleganță și rafinament prin ținuta aleasă pentru tristul eveniment, optând pentru o rochie neagră cu mâneci lungi și neagră până la genunchi, o haină scurtă de blană, albă cu pete negre, și ochelari de soare negri. Pe rețelele de socializare, Dana Budeanu a publicat o fotografie în care apare ținând în mână cale într-o nuanță de roz închis.

În ce relații a rămas Dana Budeanu cu fiul Deliei Budeanu

Delia Budeanu a avut doi copii, o fiică, Diana Balaban, din mariajul cu medicul Romulus Baladan, și un fiu, Radu Ioan Budeanu, din a doua căsătorie cu Radu Budeanu, un reputat jurnalist de politică externă, niponolog și iranolog. Dana Budeanu a fost căsătorită cu Radu Budeanu în urmă cu mai bine de 20 de ani, iar din mariajul lor au rezultat gemenele Dana și Maria, astăzi în vârstă de 19 ani. Dana și Radu au divorțat acum 14 ani, iar omul de afaceri și-a refăcut viața amoroasă cu o altă creatoare de modă, Cristina Săvulescu, împreună cu care are doi băieți. După divorț, gemenele au rămas în grija Danei Budeanu. Într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, stilista a explicat de ce și-a păstrat numele Budeanu, după divorțul de primul soț.

Citeşte şi: Delia Budeanu a murit, dar rămâne vie în amintirea celor care au cunoscut-o. Ce omagii i-au adus Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, fosta și actuala noră, dar și alte vedete

Citeşte şi: Cum a învins Delia Budeanu cancerul. „Nu am făcut nici o chimioterapie. Nu eram internată în spital”

Citeşte şi: Unde a dus-o Valeriu Gheorghiță pe Monica Bîrlădeanu în vacanță. Dana Budeanu a reacționat imediat: „Aşa, tati! A executat perfect, pe barosăneală”

Citeşte şi: Delia Budeanu a murit, dar rămâne vie în amintirea celor care au cunoscut-o. Ce omagii i-au adus Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, fosta și actuala noră, dar și alte vedete

 „Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…” – a explicat ea.

Dana Budeanu a spus apoi că a păstrat o relație bună cu tatăl fetelor și au colaborat mereu când a fost vorba despre educația fetelor.

„Nu, niciodată (n.r. – nu s-a temut de o influență negativă a fostului soț). Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.” i-a spus Dana Budeanu lui Ion Cristoiu, despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț, Radu Budeanu.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton