Jennifer Lawrence este însărcinată din nou. Actrița și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă al doilea copil

.

Jennifer Lawrence este însărcinată din nou. Vestea a fost confirmată de o reprezentană a actriței prin intermediul revistei Vogue.

Jennifer Lawrence este însărcinată din nou

Jennifer Lawrence, în vârstă de 34 de ani, și soțul Cooke Maroney (40 de ani), urmează să devină părinți pentru a doua oară.

„Felicitări pentru Jennifer Lawrence! Actrița câștigătoare a Oscarului va avea cel de-al doilea copil cu soțul ei, Cooke Maroney”, este mesajul scris pe pagina de Instgram a revistei Vogue.

Jennifer și Cooke, care sunt căsătoriți din octombrie 2019, au deja un fiu, Cy, în vârstă de 2 ani, care a venit pe lume în februarie 2022.

Într-un interviu din iunie 2023 pentru Interview Magazine, Lawrence a vorbit cu actrița Cameron Diaz (52 de ani), despre modul în care viața ei de persoană publică s-a schimbat de când a devenit mamă.

Citeşte şi: Ferma familiei actriței Jennifer Lawrence, cuprinsă de flăcări

Citeşte şi: Jennifer Lawrence, de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice. „A făcut niște schimbări majore”

Citeşte şi: Jennifer Lawrence, accident pe platourile de filmare. Actrița a fost dusă la spital pentru îngrijiri

Citeşte şi: Jennifer Lawrence, apariție neașteptată pe străzile din New York. Vedeta e însărcinată în 5 luni

„Fac tot ce pot”, a răspuns ea când Diaz a întrebat cum își protejează fiul. „Eram atât de nervoasă când eram însărcinată. Când vedeam paparazzi și îmi spuneam: ‘Cum naiba să rămân calmă când băieții ăștia fac poze cu copilul meu?’ Atunci, odată ce a ajuns aici, mi-am dat seama că energia mea este mai importantă pentru el decât orice altceva”, a explicat Lawrence. „Așa că dacă simte că sunt neliniștită înainte de a pleca din casă sau că sunt supărată, când suntem afară, asta îl va afecta” – a adăugat.

„Deci lucrurile s-au schimbat, am devenit mai zen și puțin mai relaxată când suntem fotografiați, pentru că nu am de ales. Trebuie doar să accepți, să respiri adânc și să mergi mai departe. Nu vreau ca el să moștenească anxietatea și furia pe care le am„, a conchis ea.

Tot în cadrul aceluiași interviu, Lawrence și-a lăudat soțul, spunând că este „cel mai tare tată din întreaga lume”.

Jennifer Lawrence: „Nu există compromisuri când ai un copil”

„Așa că atunci când lucrez, nu simt mai multă vinovăție decât în oricare altă zi. E vinovăția aceea a părinților”, a adăugat ea.

Actrița a detaliat apoi dificultățile de a crește un copil în timp ce lucra la Hollywood, explicând că a devenit mai selectă în alegerea proiectelor după ce a venit Cy în viața ei.

„Nu există compromisuri când ai un copil”, a spus Lawrence atunci. „Cu siguranță ajută la eliminarea proiectelor – Da. Nu. Da. Nu. Da. Nu. Merită să fiu departe de copilul meu jumătate de zi?” – a mai spus superstarul.

În 2022, Lawrence a vorbit cu Vogue despre modul în care maternitatea i-a schimbat viața: „Vreau să spun că euforia mea când Cy este în preajmă este doar… Isuse, este imposibil de descris. Întotdeauna îi spun că îl iubesc atât de mult!”

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton