Fetița cea mare a lui Codin Maticiuc a fost domnișoară de onoare la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Imaginile adorabile cu Smaranda

.

Smaranda Maticiuc, fetița cea mare a lui Codin Maticiuc, a fost domnișoară de onoare la nunta dintre Theo Rose și Anghel Damian. Perechea s-a căsătorit în comuna Izvoarele, județul Prahova, de unde provine cântăreața. Codin Maticiuc a publicat mai multe fotografii adorabile cu Smaranda, Theo și Anghel în mediul online.

Imagini adorabile cu fetița lui Codin Maticiuc în rolul de domnișoară de onoare, la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian

Theo Rose (27 de ani) și Anghel Damian (33 de ani) s-au căsătorit într-un cadru restrâns în comuna Izvoarele, județul Prahova, în prezența nașilor, părinților și fraților lor. De la eveniment nu a lipsit nici unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lor, Codin Maticiuc (44 de ani), a cărei fiică de 5 ani i-a fost domnișoară de onoare antrenoarei de la „Vocea României”.

„Am fost cu Smaranda în satul Izvoarele, acasă la idolul ei. Ajunși acolo, i-am spus cum se numește și am plusat ca să i se pară și mai interesant și i-am spus că eu cred că sunt și niște izvoare pe acolo. Ea mi-a răspuns: «Sigur sunt, doar nu l-au pus degeaba așa! Și nici nu cred că iroseau un nume așa frumos dacă nu erau și niște izvoare»”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

„O zi superbă.”, a mai scris Codin Maticiuc în descrierea aceleiași postări.

„Găsește-ți o domnișoară de onoare să se uite la tine cum se uită Smaranda mea la Theo Rose”, a mai scris actorul din „Miami Bici” la Instagram Story.

Imaginile au mii de aprecieri și zeci de comentarii la doar câteva ore de la publicare. Pe tot parcursul slujbei de cununie religioasă, Theo Rose și Smaranda Maticiuc s-au ținut de mână. În alte câteva imagini de la eveniment, Smaranda este fotografiată jucându-se cu fiul lui Theo, Sasha Ioana, în vârstă de un an. Smaranda are și o surioară mai mică, Ilinca, în vârstă de doi ani.

„Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim!”, a scris Theo Rose în mediul online, în dreptul primelor imagini din ziua în care a fost mireasă.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri din intimitatea relaţiei cu Anghel Damian. Ce a spus despre un al doilea copil: „Aşa rămâne flacăra aprinsă”

Când vor merge Theo Rose și Anghel Damian în luna de miere

Theo și Anghel vor pleca în luna de miere abia la începutul anului viitor.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică. Ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea.

A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum trei săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a mai declarat Theo Rose despre nunta ei, pentru Cancan.ro.

Citește și: Cum s-a schimbat Theo Rose pentru iubitul ei, Anghel Damian: „M-am simţit căzând în gol”

Regizorul și cântăreața își doresc al doilea copil

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022. După doar câteva luni de relație, Theo și Anghel au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară. Fiul lor, Sasha Ioan, s-a născut pe 14 iunie 2023. Perechea își mai dorește cel puțin un copil.

„Cred că mai văd încă un copil, tot intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha. Un copil sigur mai fac, am certitudinea. Nu știu, pe al treilea nu-l simt. Așa ne văd, eu, Anghel, Sasha și el cu o fată, și fata la fel. Eu sper să am niște copii fericiți. O să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a spus Theo Rose pe YouTube, la „Facem Podcast”.

Foto: Instagram

Foto: Instagram/@maticiuc_codin

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton