Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Soția fostului politician a născut un băiețel

.

Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Roxana Mihalache, partenera fostului edil al Constanței, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Radu Mazăre, din nou tată de băiat

Bucurie mare în familia lui Radu Mazăre (56 de ani). Roxana Mihalache, care este mai tânără ca fostul politician cu 20 de ani, a născut joi, 17 octombrie, potrivit cancan.ro. Fericitul eveniment areloc la doar câteva luni după ce Mazăre a fost eliberat din închisoare.

Pe 27 mai 2024, Tribunalul Ilfov i-a admis luni lui Radu Mazăre o cerere de eliberare condiţionată din Penitenciarul Jilava. Fostul primar executa o condamnare de 9 ani închisoare, primită în 2019 în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia. El a mai fost condamnat la 5 ani de închisoare în februaie 2022, în dosarul Polaris.

Citeşte şi: Nepoata lui Radu Mazăre, pe val în America: „Mi-aș dori să devin un avocat celebru”

Citeşte şi: Primele imagini de la nunta lui Radu Mazăre, din Penitenciarul Rahova. Cum s-a îmbrăcat mireasa

Citeşte şi: Problemele tatălui Radu Mazăre l-au îngenunchiat pe juniorul Răducu. I-a căzut părul și a ajuns pe mâna psihologilor

În primăvară, când fostul primar al Constanței a fost eliberat de după gratii, soția sa, Roxana, a mărturisit că așteaptă un copil. La momentul respectiv ea era însărcinată în patru luni.

„Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum. Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a afirmat soția lui Radu Mazăre.

Fostul edil mai are un fiu, Răducu Mazăre, din relația pe care acesta a avut-o cu creatoarea de modă Ianina Petcu.

Mazăre a anunțat încă din primăvară că a ales numele copilului.

„Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine … Pe băiatul meu o să-l cheme Aris”, a mărtusit Radu Mazăre, în mai, la ieșirea din penitenciar.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache s-au căsătorit în închisoare



Radu Mazăre și Roxana s-au căsătorit în Penitenciarul Rahova, în urmă cu cinci ani. Evenimentul a avut loc în „Sectorul vizite” al centrului de detenție, la 12 zile după înregistrarea cererii la Satrea civilă. La cunuina lor au participat doar câteva persoane.

Atunci, Roxana spunea că își dorește foarte mult să devină mamă.

„Dacă Dumnezeu vrea să vină şi un copil, va veni. Nu ştiu dacă Radu îşi doreşte. Înţeleg foarte bine, nu am avut niciodată niciun conflict, nimic. Întotdeauna am fost sigură că vreau să rămân alături de el. Îl cunosc foarte bine şi asta a fost dorinţa mea”, spunea Roxana Mihalache în 2019.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton