Mihai Albu, dezvăluiri despre cearta dintre fosta soție, Iulia Albu, și Mihaela Borcea, cea care le-a fost nașă: „Am încercat să îi iau apărarea”

.

Mihai Albu a dezvăluit că încă ține legătura cu foștii lui nași, Cristi și Mihaela Borcea. Nu poate spune același lucru și despre fosta soție, Iulia Albu, și cei care le-au devenit părinți spirituali în 2004.

Mihai Albu, dezvăluiri despre cearta dintre fosta soție, Iulia Albu, și Mihaela Borcea, cea care le-a fost nașă

Cristi Borcea și prima lui soție, Mihaela, au fost nașii Iuliei și ai lui Mihai Albu timp de nouă ani. Primul cuplu care s-a destrămat a fost cel al nașilor. Cristi și Mihaela au divorțat în 2011. Doi ani mai târziu, Mihai și Iulia mergeau la rândul lor pe drumuri separate. Într-un interviu recent, designerul de pantofi a vorbit despre relația pe care o are cu cei care i-au fost părinți spirituali.

„Eu țin legătura cu nașii, foarte rar cu Cristi, foarte des cu Mihaela. Și ea e fericită acum, într-o altă relație. Mai ales că și pe mine mă cheamă Mihai, ea e Mihaela, încă o ocazie să sărbătorim. Iulia nu a ținut legătura cu ei, s-au certat. Mihaela și Iulia nu s-au certat în timpul căsniciei, ci după, așa că nu mă mai interesează. Dacă era în timpul căsniciei noastre, poate luam anumite măsuri, încercam să împac, să atenuez. Întotdeauna am încercat să îi iau apărarea”, a povestit Mihai Albu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Iulia Albu a răbufnit după declarațiile fostului soț, Mihai Albu: „Vă spun povestea unui om capabil de orice pentru a o distruge pe mama copilului lui”

De ce nu își mai vorbesc Iulia Albu și nașa ei, Mihaela Borcea

Surse apropiate familiei Borcea susțin că relația dintre Iulia Albu și Mihaela Borcea s-ar fi deteriorat deoarece fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” și-a dorit să fie imaginea unui salon de înfrumusețare deținut de nașii ei, oportunitate care nu i s-a oferit niciodată.

„Iulia a sperat până în ultima clipă că va deveni imaginea salonului de înfrumusețare al soților Borcea, din zona Dorobanți, mai ales că are un chip superb, bun de reclamă, dar nu i s-a propus acest contract. Nu se știe din ce motive. În acea perioadă, Iulia era la început de drum în lumea mondenă, voia să devină cunoscută. I-ar fi prins tare bine acea colaborare, ar fi ajutat-o enorm. Mihaela și Iulia nu-și mai vorbesc cam de atunci, de aproape zece ani”, au declarat surse apropiate familiei Borcea, conform Playtech.ro.

Citește și: De ce a aruncat Mihai Albu rochia de mireasă a fostei soții, Iulia Albu, după divorț: „A ținut expres să ia găina, mai puțin rochia”

S-a speculat că Iulia Albu și Cristi Borcea au avut o relație

Pe de altă parte, Iulia susține că altul ar fi fost motivul pentru care a rupt legătura cu cei care i-au fost părinți spirituali. Fashion editorul evită în continuare subiectul, cu toate că are o relație bună cu Valentina Pelinel, actuala soție a fostului naș Cristi Borcea. În trecut s-a speculat și că între Iulia Albu și Cristi Borcea ar fi existat o relație mai apropiată decât cea de naș-fină.

„Prefer să nu vorbesc despre acest subiect. Evident că au existat niște lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place. Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ține de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniță. Au existat niște lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el, și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele”, a explicat jurata de la „Splash! Vedete la apă” la vremea respectivă.

„Nu am avut o relație cu Cristi Borcea. Motivul pentru care m-am distanțat de el și Mihaela nu l-am făcut niciodată public. Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel și îmi place această nouă familie, iarăși, nu îl voi expune aici. Dar da, îmi place această familie. Și, în sfârșit, au liniștea pe care o merită”, mai spunea Iulia Albu.

Valentina Pelinel a purtat cercei creați de Iulia Albu la cununia civilă cu Cristi Borcea.

Iulia și Mihai Albu și-au refăcut viețile

Mihai și Iulia Albu, care au împreună o fiică, Mikaela Ioana Albu, și-au refăcut viețile alături de alți parteneri. Designerul de pantofi formează de mai mulți ani un cuplu cu Elena Nechifor, de profesie medic cardiolog. La rândul ei, tot de mai mulți ani, fashion editorul formează un cuplu cu Mihai Alexandru Iacob (Mike), alături de care a participat la „America Express”.

Foto: Facebook; Instagram; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton