Brandul american Palmer’s oferă o linie completă de creme, loțiuni, balsamuri de buze, săpunuri, uleiuri de corp și formule solide originale

.

Calitatea înaltă a produselor a făcut ca această marcă să fie printre cele mai apreciate. 

Produsele de îngrijire a pielii Palmer’s sunt sigure și eficiente. Acestea au la bază ingrediente naturale, cum ar fi untul de shea, uleiul de măsline, uleiul de cocos și, desigur, untul de cacao.
Untul de cacao este un hidratant natural care se absoarbe ușor, deoarece are un punct de topire scăzut și aderă perfect în țesuturi. Substanța catifelează, calmează și protejează pielea împotriva influențelor nocive ale radicalilor liberi. 

Cosmetice premium din surse naturale

Natura este o sursă excelentă de elemente care sunt benefice corpului uman. 

Produsele Palmer’s te ajută să îți pui în valoare frumusețea naturală. Gama este foarte variată. Produsele de îngrijire corp sunt alcătuite din creme, loțiuni, scruburi și săpunuri. 

Există și sortimente antivergeturi, care îți sunt alături când dorești să te recuperezi în urma sarcinii sau dacă te-ai confruntat cu fluctuații de greutate. 

Sortimentele de îngrijire păr cuprind șampoane Palmer’s și balsamuri. Șampoanele au formule blânde, care îmbunătățesc calitatea părului și îl hidratează. Balsamurile Palmer’s contribuie la repararea părului deteriorat și fragil, îi oferă mai multă rezistență și un plus de strălucire. Părul va fi mai ușor de aranjat și se va simți mătăsos la atingere. 

Printre produsele de îngrijire buze Palmer’s se găsesc balsamuri care hidratează buzele crăpate sau uscate. 

Gama de îngrijire ten conține măști, creme și seruri create special pentru tipul tău de piele. Aceste produse sunt delicate și au o textură fină.

Brandul american Palmer’s oferă o linie completă de creme, loțiuni, balsamuri de buze, săpunuri, uleiuri de corp și formule solide originale

Dezvoltarea constantă a companiei a permis astăzi crearea mai multor linii bazate pe ingrediente naturale:

  • linie de îngrijire corporală pe bază de unt de cacao natural
  • linie de îngrijire corporală cu unt de shea
  • linie de îngrijire corporală pe bază de ulei de cocos și vitamina E
  • linie pentru îngrijirea pielii cu probleme (cicatrici, vergeturi, hiperpigmentare și altele)
  • o linie de îngrijire corporală bazată pe diverse ingrediente naturale în combinație: unt de cacao, unt de shea, vitamina E, colagen, elastina, ulei de lavandă, ulei de soia, suc de aloe.

Îngrijire blândă, cu ingrediente organice

Acest brand creează produse destinate femeilor care doresc să se întrețină folosind ingrediente organice care contribuie la obținerea unei pieli fine și a unui păr radiant. Produsele nu conțin parabeni sau ftalați.

Formulele Palmer’s luptă să îmbunătățească sănătatea pielii și a părului. Produsele premium se remarcă atât prin proprietățile ingredientelor, cât și prin mirosuri delicate și texturi speciale. Acestea sunt adaptate pentru diferite tipuri de piele și păr.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton