Regina Letizia, fermecătoare la 52 de ani, într-o rochie neagră cu paiete. Secretul fostei jurnaliste pentru o siluetă suplă și brațe tonifiate

.

Regina Letizia a Spaniei (52 de ani) și soțul ei, regele Felipe al VI-lea (56 de ani), au fost prezenți la Barcelona marți, 15 octombrie, pentru înmânarea Premiului Planeta. Premiul instituit în 1952 recompensează romanele scrise de autori spanioli, cu scopul de a crește vizibilitatea scriitorilor de limbă spaniolă. Fosta jurnalistă a optat pentru o rochie elegantă, accesorizată cu bijuterii cu diamante.

Regina Letizia, fermecătoare într-o rochie neagră accesorizată cu bijuterii cu diamante

Regina Letizia a Spaniei și soțul ei, regele Felipe al VI-lea, au înmânat Premiul Planeta lui Paloma Sánchez-Garnica pentru romanul „Victoria”, a cărui acțiune se petrece în Germania de după cel de-Al Doilea Război Mondial. Cuplul regal a fost foarte elegant în ținutele alese.

Regina Letizia a Spaniei a bifat încă o apariție fermecătoare într-o rochie neagră cu paiete argintii, semnată de unul dintre designerii ei preferați, Carolina Herrera. Fosta jurnalistă și-a accesorizat ținuta cu unele dintre cele mai strălucitoare diamante din colecția sa, inelul Coreterno și cerceii cu diamante din colecția Joyas de pasar. Colecția a fost înființată de străbunica regelui Felipe, regina Ena, care a fost prima proprietară a acestor cercei transmiși din generație în generație.

La ceremonia de premiere de marți seară, regina Letizia a mai adăugat o bijuterie strălucitoare din colecția sa personală. Brățara din aur alb cu diamante este semnată de celebrul brand Cartier. Aceasta se află în cutia ei de bijuterii de mai bine de 15 ani.

Citește și: Colecția impresionantă de încălțăminte a Reginei Letizia a Spaniei. De la papuci la espadrile, la adidași și tocuri / Galerie foto

Cum se menține în formă la 52 de ani

Regina Letizia se menține în formă cu ajutorul stilului de viață activ și sănătos, care presupune o dietă echilibrată și antrenamente fizice aproape zilnice. La cei 52 de ani ai săi, fosta jurnalistă nu are o siluetă doar suplă, ci și tonifiată, rezultatul antrenamentelor yoga și cardio pe care le practică aproape zilnic.

Regina se trezește în fiecare dimineață la ora 7 și își începe ziua cu un tip special de yoga, Iyengar, care pune accentul pe precizie și armonie. Pozițiile sunt ținute mai mult decât în mod normal pentru a tonifia musculatura. Această formă de yoga nu este considerată eficientă pentru cei care doresc să slăbească, dar oferă numeroase beneficii pentru sistemul nervos, sistemul imunitar și calitatea somnului.

Citește și: Scandal la Casa Regală a Spaniei. Regina Letizia, acuzată de infidelitate. „Rece, imatură emoțional și pasiv-agresivă.”

În ce constă dieta mediteraneană, favorita reginei Letizia

„De obicei, [regina Letizia] aleargă în jurul grădinilor din Zaruzel la prima oră. Regina are, de asemenea, un antrenor personal care vine la palat în fiecare dimineață. Se antrenează la sala de fitness de acasă, face exerciții cu greutăți, antrenamente cardio și box”, dezvăluia o sursă în urmă cu ceva timp.

Când vine vorba de alimentație, regina Letizia este o fană a dietei mediteraneene. Aceasta se bazează pe consumul de legume și leguminoase, cereale integrale, grăsimi sănătoase din pește și alte fructe de mare, lapte și derivate ale acestuia și, de asemenea, fructe consumate în stare proaspătă.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton