Fosta asistentă a lui Kanye West, Lauren Pisciotta, susține că rapperul a drogat-o și a agresat-o sexual

.

Lauren Pisciotta, fosta asistentă a lui Kanye West, susține că rapperul a drogat-o și apoi a agresat-o sexual. Incidentul s-ar fi petrecut în timpul unei sesiuni de studio la care era prezent și Sean „Diddy” Combs. Combs este acuzat într-un alt proces de complicitate la șantaj; trafic sexual prin forță, fraudă sau constrângere; și transport în vederea practicării prostituției.

Kanye „Ye” West a fost dat în judecată de fosta asistentă, Lauren Pisciotta, pentru că ar fi drogat-o și agresat-o sexual

Kanye „Ye” West (47 de ani) a fost dat în judecată de fosta lui asistentă, Lauren Pisciotta, pentru că ar fi drogat-o și agresat-o sexual în timpul unei sesiuni de studio pe care a găzduit-o împreună cu Sean „Diddy” Combs.

În iunie, Lauren Pisciotta, care a fost asistenta personală a lui Kanye West din 2021 până în 2022, l-a dat în judecată pe rapper pentru hărțuire sexuală, încălcarea contractului și concediere abuzivă. Pisciotta a făcut noi acuzații în procesul depus marți și obținut de Fox News Digital.

Documentele judiciare arată că Pisciotta și fosta ei clientă de management artistic, care nu a fost numită în proces, au fost invitate de Kanye West să participe la o sesiune de studio în Santa Monica, California. Sesiunea era găzduită de câștigătorul premiului Grammy alături de Sean „Diddy” Combs. Pisciotta nu l-a acuzat pe Combs de nicio infracțiune în proces.

Reprezentanții lui West nu au răspuns la solicitarea Fox News Digital de a comenta acuzațiile. Reprezentantul lui Combs, în schimb, a refuzat să comenteze.

Citește și: Kanye West şi Bianca Censori divorţează? Socrul rapperului a intervenit, după ce artistul i-a umilit, de nenumărate ori, fiica, în public. „A transformat-o într-o marfă ieftină.”

Lauren Pisciotta, condiționată să bea dacă voia să rămână la sesiunea de studio organizată de rapper

Potrivit procesului, la scurt timp după ce Pisciotta a sosit la sesiunea de studio, i-au fost oferite băuturi ei și altor persoane prezente, urmate de un anunț că toți cei prezenți trebuie să bea, dacă vor să rămână.

„Fără să știe reclamanta, băutura care i-a fost servită era amestecată cu un drog neidentificat”, susțin documentele. „După câteva înghițituri mici din băutura turnată, la indicația lui Kanye West, de către un asistent de studio, reclamanta a început brusc să se simtă dezorientată”, mai arată documentele.

„Pe măsură ce reclamanta a început să alunece într-o stare alterată și puternic afectată, ea s-a simțit mai puțin stăpână pe corpul și vorbirea sa”, se adaugă în proces.

Potrivit procesului, Pisciotta s-a trezit simțindu-se „fizic bolnavă și confuză”, fără nicio amintire din noaptea de după ce a început să bea băutura. Documentele judecătorești au precizat că Pisciotta „a simțit o rușine și o jenă imense”.

Citește și: Bianca Censori, cea mai neobișnuită apariție. Soția lui Kanye West și-a schimbat complet stilul vestimentar

Tânăra a crezut că s-a făcut de râs în seara respectivă

Documentele au precizat că Pisciotta „nu și-a putut aminti și cu siguranță nu știa că i s-a întâmplat vreun fel de agresiune sexuală ei sau fostei sale cliente”.

Conform procesului, Pisciotta era conștientă că a fost drogată, dar „a crezut cu naivitate că asistentul studioului sau altcineva a fost responsabil pentru drogarea ei”.

Pisciotta a presupus că s-a făcut de râs pe sine sau pe clienta ei după ce „s-a îmbătat într-un cadru profesional”. Lauren a crezut că acesta a fost și motivul pentru care clienta ei a refuzat să vorbească despre acea noapte.

„Reclamanta a ales să se învinovățească și să meargă mai departe decât să afle cine a drogat-o și ce i s-a întâmplat în acea noapte”, se mai arată în documente.

Citește și: Bianca Censori a întrecut măsura cu exhibiționismul într-un restaurant. Reacțiile oamenilor când au văzut-o aproape dezbrăcată / Video

Lauren Pisciotta susține că a aflat că a fost agresată sexual de la Kanye West

Tot în proces, Pisciotta susține că, lucrând cu West „mult mai târziu”, rapperul a adus în discuție sesiunea de studio în cauză.

Documentele judecătorești arată că West i-ar fi spus lui Pisciotta că „s-au cam cuplat o dată”. Apoi a început imediat să detalieze momentul la care se referea, când „s-a cuplat cu reclamanta după ce aceasta fusese drogată”.

Pisciotta susține că se afla „într-un șoc complet și total”. I-a spus lui West că nu-și amintește nimic despre acea noapte, după ce a consumat băutura pe care acesta i-a oferit-o. În documente, fosta asistentă susține că West „a râs și i-a spus cu mândrie” că „femeilor le place să spună că nu își amintesc”. Ulterior, artistul ar fi schimbat subiectul.

„Până în ziua respectivă, până la acea conversație și până la dezvăluirea faptelor adevărate și a acțiunilor întreprinse în acea seară, reclamanta nu știa sau nu credea că a fost agresată sexual în acea seară. Reclamanta credea că a fost drogată de un asistent de studio și că s-a făcut de râs. Așa că și-a asumat în întregime vina pentru că a acceptat băutură în primul rând”, se mai arată în proces.

Citește și: Ce este vitiligo, afecțiunea pe care o are unul dintre băieții lui Kim Kardashian și Kanye West. Fostul cuplu are patru copii

Motivul pentru care nu l-a dat în judecată atunci

Deși a fost extrem de devastator și inconfortabil să afle ce i s-a întâmplat, Pisciotta susține că a apreciat conversația care a dus la dezvăluirea adevărului.

Conform procesului, Pisciotta s-a simțit „dezgustată și amorțită” și a vrut să renunțe imediat să mai lucreze pentru West. Cu toate acestea, „știa că trebuie să fie extrem de atentă la modul în care se distanțează”.

Lauren ar fi jurat să își păstreze temporar sentimentele și acuzațiile pentru ea însăși până după ce i se va plăti salariul și mărirea care i se cuveneau și îi erau datorate de Kanye „Ye” West. După își dorea să dispară în siguranță și în liniște cu banii, să căute ajutor și să înceapă să se vindece.

Pisciotta susține că a crezut că va fi „imediat redusă la tăcere, trecută pe lista neagră și supusă unor represalii” de către artist dacă va spune ce s-a întâmplat. Tânăra se temea și că nu i se va plăti salariul și majorarea.

Citește și: Top 10 vedete de la Hollywood care se poartă oribil cu fanii lor. Ce star i-a spus unei admiratoare că este „o balenă eşuată”

Avocații lui Kanye West au catalogat acuzațiile fostei asistente drept „nefondate”

Conform documentelor judiciare, West a concediat-o pe Pisciotta în octombrie 2022. În plus, rapperul nu i-a plătit indemnizația de 3 milioane de dolari pe care i-ar fi datorat-o.

Când Pisciotta a intentat procesul, a susținut că West i-a trimis mesaje text cu conținut sexual explicit, inclusiv fotografii și videoclipuri pornografice, și că a hărțuit-o sexual cu mai multe ocazii. Ea a afirmat, de asemenea, că acesta se masturba în timp ce vorbea cu ea la telefon.

Într-o declarație făcută în iunie pentru Page Six, după ce Pisciotta a depus inițial plângerea, avocații lui West au catalogat acuzațiile fostei asistente drept „nefondate”. În declarație se susținea că Pisciotta i-a făcut avansuri sexuale lui West „pentru a constrânge angajarea și alte beneficii materiale”. În plus, avocații au acuzat-o că l-a șantajat pe rapper după ce acesta i-a respins avansurile.

Avocații lui West au declarat și că artistul va lua măsuri legale împotriva lui Pisciotta.

Foto: Instagram/@laurenpisciotta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton