De ce au luat Valerie Lungu și Alex Gilka o pauză de la relația lor: „Mulți nervi, mult stres”

.

Valeria Lungu și Alex Gilka (Gîlcă) au luat o pauză de la relația lor, după mai mulți ani de când formează un cuplu. Ulterior, influencerița a oferit mai multe detalii despre motivele acestei decizii neașteptate.

Motivul pentru care Valerie Lungu și Alex Gilka au luat o pauză de la relația lor

Valerie Lungu a anunțat în mediul online că ea și iubitul ei, Alex Gilkan (Gîlcă), au decis să ia o pauză de la relația lor. După ce informația a fost preluată de presă, influencerița a clarificat că ea și Alex nu s-au despărțit, în schimb își doresc să ia o pauză unul de la celălalt.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele calde! Atunci când stai cu o persoană 24/7 împreună ai nevoie de o «pauză». Asta nu înseamnă că te desparți, înseamnă că ai nevoie de o perioadă să stai singur și să te gândești ce vrei de la viață și cum să gestionezi lucrurile mai departe! Timp să-ți fie dor”, a scris fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, în mediul online.

Citește și: Mario Fresh, versuri cu subînțeles pentru Alexia Eram? „Următoarea iubită va fi mai puțin nervoasă.” Artistul și fiica Andreei Esca s-au despărțit după 8 ani de relație

„M-am gândit să dezvolt puțin subiectul și să vă spun cum funcționează pauza în cuplul nostru.”

„M-am gândit să dezvolt puțin subiectul și să vă spun cum funcționează pauza în cuplul nostru. Pentru fiecare e diferit, pentru că suntem oameni diferiți. Noi de când ne-am cunoscut am stat non-stop împreună, 24/24! Muncim împreună, mergem la sală împreună, mâncăm împreună, călătorim împreună… tot împreună. Uneori și baie împreună (râde)”, a mai scris Valerie Lungu la Instagram Story.

Valerie Lungu și iubitul ei și-au afișat povestea de dragoste în mediul online încă de la începutul relației. Cu toate acestea, Alex Gilka nu și-a dezvăluit identitatea pe conturile influenceriței de la bun început. Ulterior, Valerie și Alex au împărtășit din ce în ce mai multe detalii despre viața lor împreună.

Citește și: Iustina de la „Insula Iubirii” a fost trădată, din nou, de Cornel, în timp ce este însărcinată? Cei doi vor avea o fetiţă împreună

„Suntem full de proiecte, mulți nervi, mult stres.”

„După lungi discuții am realizat că uneori mi-aș dori să-mi fie dor… E diferit pentru cuplurile cu meserii diferite, care se văd doar seara acasă și în weekend. Ajungi acasă și vă povestiți cum a fost… etc. Ținând cont că suntem full de proiecte, mulți nervi, mult stres, pierdem stânteia asta pe care noi vrem să o păstrăm DOAMNE AJUTĂ până la adânci bătrâneți”, a încheiat creatoarea de conținut online.

Valerie Lungu și Alex Gilka doar ce s-au apucat de casa visurilor lor, proiect pe care plănuiesc să-l finalizeze în 2025. În plus, cei doi au afaceri împreună și colaborează profesional de când au devenit un cuplu.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat în viața mea!”

„Câteodată am impresia că suntem una și aceeași persoană.”

Influencerii au fost mereu romantici unul cu celălalt. Mai mult, Valerie Lungu a spus de câteva ori că ea și iubitul ei sunt suflete pereche și se înțeleg excelent. Aceste lucruri par a fi în continuare adevărate, chiar dacă cei doi au ales să ia o pauză de la relația lor.

„Am povestit și ne-am uitat la stele. Iubesc momentele astea în doi, mai ales când ai omul potrivit lângă tine. Se simte altfel. Nimic nu e forțat, ci exact așa cum trebuie să fie (…) Nu pot să cred cât de mult semănăm. Câteodată am impresia că suntem una și aceeași persoană. Nu putem sta departe unul de celălalt nici măcar 10 minute. Noi simțim la fel”, scria Valerie Lungu în urmă cu ceva timp, pe Instagram.

Citește și: Delia, filmare rară cu tatăl ei. „Auzi, tu ești tataie?” Ion Matache a fost călugăr pe Muntele Athos

Cine sunt Valerie Lungu și Alex Gîlcă

Valerie Lungu s-a născut pe 13 mai 1994, în Republica Moldova, unde mama ei, Victoria Lungu, este o artistă cunoscută. Despre copilăria ei, Valerie povestea pentru VIVA! că a fost foarte frumoasă, chiar dacă mamă ei lipsea adesea de acasă. Valerie a devenit cunoscută datorită participării în emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, în anul 2019. După ce s-a terminat show-ul, Valerie a rămas creator de conținut online. La rândul lui, Alex Gîlcă este fotomodel și creator de conținut digital.

Foto: Instagram/@valerie.lungu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton