Anca Țurcașiu s-a prăbușit la pământ după probele de la „Asia Express”. „Niciodată n-am trăit așa ceva!” Ce i s-a întâmplat artistei

.

Anca Țurcașiu a avut parte de o experiență neașteptată la Asia Express 2024. În ediția difuzată luni, 14 ocrombrie, actrița și cântăreața a leșinat după proba de amuletă, nemaiputând să-și miște mâinile și picioarele pentru câteva secunde.

Anca Țurcașiu s-a prăbușit la pământ după câștigarea amuletei

În ediția de luni a concursului, s-au calificat trei echipe pentru jocul de amuletă din etapa a șaptea – Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, dar și Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Lupta pentru amuletă a fost acerbă, iar după prima misiune, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au renunțat la joc, dar celelalte două echipe au mers mai departe.

Într-un final, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au reușit să câștige amuleta. Dar după efortul depus, Anca Țurcașiu s-a prăbușit la pământ, sub privirile speriate ale colegilor. Medicii au intervenit rapid pentru a-i acorda primul ajutor vedetei, dar timp de câteva secunde ea nu și-a mai putut mișca mâinile și picioarele.

„Am simțit milioane de ace în picioare, ca și cum te strânge cineva foarte puternic și apoi ai picioarele amorțite. M-am ridicat și mi-am dat seama că nu mai puteam sta în picioare, pentru că îmi erau amorțite total. Niciodată n-am trăit așa ceva”, a povestit Anca Țurcașiu.

„Când am văzut că s-a prăbușit, ne-am dat seama că e grav”, a spus Sorin Brotnei. „Ne-am panicat când am văzut-o pe jos, nu știam ce s-a întâmplat”, a adăugat Carmen Negoiță. În final, Anca Țurcașiu și-a revenit și a continuat competiția.

Citeşte şi: Victor Slav şi Selina au fost eliminaţi de la „Asia Express”. Cărei concurente i-a picat cu tronc fostul soţ al Biancăi Drăguşanu: „Are o „slăbiciune!”

Citeşte şi: Ce nepoțică superbă are Anca Țurcașiu. „Fără cuvinte, doar iubire și fericire!” Artista a publicat primele imagini cu micuța Zoe

Citeşte şi: Anca Țurcașiu îl știe pe iubitul ei de când era căsătorită cu Cristian Georgescu. „N-am fi crezut niciodată că vom ajunge să fim împreună!”

Anca Țurcașiu a mai avut căderi fizice în timpul competiției



Nu este prima oară când Anca Țurcașiu are probleme în competiția Asia Express. În urmă cu câteva săptămâni, artista a povestit cum i-a făcut brusc rău în tinpul unei provocări.

„Eu consider că sunt o femeie foarte puternică. Dar aici mi s-a făcut rău pentru prima oară în viața mea. Mi-am luat rucsacul în spate, erau 40 de grade, am urcat un deal și-am început să văd negru-n fața ochilor”, a povestit vedeta, mărturisind că găsirea cazării a ocupat, de asemenea, un loc fruntaș printre provocări: ”Aseară ne-am rugat o oră pe ceas de niște oameni să ne primească să dormim la ei acasă. Ne-au și verificat, crezând că suntem criminale sau hoațe” – a adăugat ea.

Anca Țurcașiu și colega ei de echipă, Andreea Simimon, au acceptat provocarea Asia Express cu mult entuziasm, dorind să trăiască espriențe noi și să-și depășească limitele.

„Nu cred că vom mai trăi așa ceva a doua oară-n viață. Fiecare zi aduce cu ea atât de multe surprize. E o provocare imensă, parcă suntem tot timpul într-un film de acțiune. Orice mi-am imaginat acasă – cât poate fi de frumos, dar și de solicitant – este de 100 de ori mai intens în realitate”, a declarat Andreea Samson, coechipiera Ancăi Țurcașiu.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton