Diana Enache și Ionuț Vîntu, primele imagini împreună după ce s-a scris că s-au despărțit. Ce gest a făcut fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

.

Diana Enache și Ionuț Vîntu au fost fotografiați alături de fetița lor, Ilinca Maria Vîntu, la câteva zile după ce s-a scris că s-au despărțit. Fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu a făcut un gest pe care prezentatoarea de la Prima TV l-a replicat ulterior.

Cum au fost fotografiați Diana Enache și Ionuț Vîntu după ce s-a scris că s-au despărțit

Diana Enache și Ionuț Vîntu s-ar fi despărțit, susțin surse apropiate celor doi, potrivit iAMicon.ro. Fiica artistului Adrian Enache și fiul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu sunt împreună de aproximativ cinci ani. Prezentatoarea de la Prima TV a negat despărțirea.

„Nimic mai neadevărat! Chiar acum suntem în vacanță. Vă mulțumesc!”, a declarat fiica lui Adrian Enache, pentru sursa citată.

Câteva zile mai târziu, Diana Enache și Ionuț Vîntu au fost fotografiați alături de fetița lor, Ilinca Maria Vîntu, la plimbare într-un cartier rezidențial. Antreprenorul a ieșit primul să își plimbe fetița cu o mașinuță electrică. Ulterior li s-a alăturat și Diana. Pezentatoarea TV și afaceristul și-au zâmbit unul altuia, înainte ca Ionuț să facă un gest intim și să-și lovească iubita cu palma peste fund, relatează Spynews.ro.

După ce au conversat câteva momente, Diana i-a dat și ea o palmă peste fund tatălui fetiței sale. Tot potrivit sursei citate, pe parcursul plimbării, discuția dintre cei doi a devenit treptat mai tensionată. În acest timp, Diana Enache gesticula și îi explica partenerului mai multe lucruri. În permanență, cei doi parteneri de cuplu au rămas calmi și jucăuși unul cu celălalt.

Diana și iubitul ei s-au întors acasă, iar, după aproximativ 10 minute, au ieșit din nou, de această dată cu Ilinca în cărucior. Vezi imaginile aici.

Citește și: Eros Ramazzotti și Dalila Gelsomino s-au despărțit. Tânăra a dezvăluit motivele separării de artist. „Uneori câștigi, alteori înveți!”

Diana Enache, numai cuvinte de laudă despre tatăl fetiței

De-a lungul timpului, Diana Enache a declarat că este extrem de mulțumită de partenerul său, dar și de implicarea acestuia în viața de cuplu.

„Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație. Să te completezi și să aveți aceleași viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleași valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, declara artista în decembrie 2022, într-un interviu pentru Unica.ro.

Citește și: De ce s-au despărțit Dan Bordeianu și Adela Popescu. Actorul, dezvăluiri la 20 de ani de la premiera telenovelei „Numai iubirea”

Cu ce se ocupă Ionuț Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu are doi copii, pe Ioana și pe Ionuț, care sunt discreți în privința vieților personale. Ionuț Vîntu a studiat la Londra, iar acum activează ca antreprenor. Ionuț Vîntu este președinte și fondator al unei agenții de consultanță care oferă „servicii personalizate bazate pe strategii complexe de investiții în criptovalute”.

„Business analyst cu experiență, cu un istoric demonstrat de activitate în domeniul serviciilor financiare. Competent în gestionarea riscurilor, dezvoltarea afacerilor, afaceri internaționale, gestionarea activelor. Abilități antreprenoriale puternice, cu o diplomă de licență în Managementul Afacerilor Internaționale de la Regent’s University din Londra”, așa se descrie Ionuț Vîntu în CV-ul său.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton