Raluca Pastramă rupe tăcerea în scandalul cu Pepe. „Este momentul să spun o parte din adevărul meu!” Ce acuze îi aduce artistului

.

Raluca Pastramă a spus partea ei de adevăr în scandalul cu Pepe. Cei doi se luptă în tribunale pentru domiciliul fetelor, fosta soție a artistului făcând o solicitare pentru ca Maria și Rosa să se mute cu ea.

Raluca Pastramă și Pepe se luptă în tribunale pentru custodia fetelor

Raluca Pastramă și Pepe se află într-o dispută legală legată de custodia celor două fete. Sunt patru ani de când a avut loc divorțul celor doi, dar încă există tensiuni cu privire la creșterea copilelor. După despărțirea de Pastramă, Maria și Rosa au rămas la Pepe, iar conform unei înțelegeri, Raluca Pastramă nu trebuie să plătească pensie alimentară și le poate vizita pe fete oricând.

Citeşte şi: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat de relația artistului cu Yasmine Ody, după divorțul de Raluca Pastramă: „A fost o tatonare”

Citeşte şi: De ce i-a intentat Pepe proces fostei soții, Raluca Pastramă, după divorț: „L-am câștigat”. Au doi copii împreună

Citeşte şi: Pepe, versuri cu subînţeles, după divorţul de Raluca Pastramă: „Nu poţi face familie cu o Pasăre de noapte”

Citeşte şi: De ce i-a intentat Pepe proces fostei soții, Raluca Pastramă, după divorț: „L-am câștigat”. Au doi copii împreună

„Noi, prin acordul nostru parental, am convenit nişte lucruri: că ea nu plăteşte pensie alimentară, că fetele locuiesc cu mine, că ori de câte ori doreşte, poate să vină la noi acasă. Nu a venit la noi acasă niciodată, şi în ultimele trei săptămâni nu mi-a mai solicitat să ia fetele.

Probabil, încearcă să îşi creeze o probă din asta, cum că n-au mai fost fetele la ea. Nu aveam obligaţia asta, pentru că nu-i vacanţă, fetele sunt în timpul şcolii. Mie mi se rupe sufletul că nu vine să stea cu ele” – a spus Pepe, potrivit fanatik.ro.

Raluca Pastramă rupe tăcerea în scandalul cu Pepe

Raluca Pastramă a deschis mai multe procese împotriva fostului soț, contestând modul n care este respectată înțelegerea parenatală. Recent, ea a vorbit în emisiunea Xtra Night Show, exprimându-și dezamăgirea față de tensiunile apărute între ea și Pepe. Ea spune că fetele nu au stat niciodată exclusiva la artiost, așa cum acesta a declarat în reptate rânduri.

„Poate că este momentul să spun și eu o parte din adevărul meu. (…) Ca să încep cu începutul și să înțeleagă și oamenii de acasă realitatea lucrurilor, aș vrea să le comunic că eu nu am fost niciodată departe de copiii mei. Fetele mele nu au stat niciodată exclusiv la Pepe, așa cum el a spus întotdeauna. (…) Îmi doresc ca oamenii să cunoască puțin din adevăr și să nu considere că sunt o mamă care și-ar lăsa vreodată copiii. Este total neadevărat.

Programul copiilor a fost întotdeauna jumătate și jumătate. Niciodată nu au stat exclusiv la tată. Copiii întotdeauna au stat și la mine și la el. Nu a fost niciodată discuția ca fetele noastre să stea exclusiv la unul dintre noi. Nu ar fi normal pentru ele să se întâmple asta. (…) Fetele noastre au stat, după divorț, jumătate – jumătate. Cinci zile la mine, cinci zile la el, o săptămână cu o săptămână”, a spus Raluca Pastramă la Xtra Night Show.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton