Diana Enache și Ionuț Vîntu s-au despărțit? Reacția prezentatoarei de la Prima TV când a fost întrebată despre relația cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

.

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, și fiul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, Ionuț, s-ar fi despărțit după aproximativ cinci ani de relație, potrivit iAMicon.ro. Diana și Ionuț au o fetiță împreună, Ilinca Maria Vîntu, care a împlinit un an la sfârșitul lunii septembrie.

S-au despărțit Diana Enache și Ionuț Vîntu?

Diana Enache și Ionuț Vîntu s-ar fi despărțit după o relație de aproximativ cinci ani, potrivit iAMicon.ro. Diana și Ionuț formau un cuplu discret și au devenit părinți prima prima oară în toamna anului trecut.

Surse apropiate prezentatoarei de la Prima TV și tânărului afacerist au dezvăluit că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, la doar un an de la nașterea fetiței lor.

Deși cei doi nu erau căsătoriți cu acte, erau deja de peste cinci ani împreună, iar lucrurile păreau că avansează foarte de bine între ei, din declarațiile rare făcute de Diana.

Contactată de jurnaliști, Diana a negat aceste informații. Surse din anturajul ei dezvăluie că aceasta nu dorește să se afle public despre despărțire, motiv pentru care în emisiuni evită să dea declarații despre partener. Mai mult, cântăreața nici nu ar mai avea imagini cu tatăl fetiței pe Instagram. Totuși, Diana susține că ea și Ionuț sunt încă împreună.

„Nimic mai neadevărat! Chiar acum suntem în vacanță. Vă mulțumesc!”, a declarat fiica lui Adrian Enache pentru sursa citată.

Citește și: Oana Moșneagu, cel mai sincer interviu. „Viața mi se pare prea scurtă să o trăiesc într-un singur fel, într-o singură poveste, cea proprie.” / Exclusiv

Diana Enache, numai cuvinte de laudă despre tatăl fetiței

Și când s-a aflat în presă despre sarcina ei, Diana a preferat să nege informația, cu toate că în lunile următoare a devenit mamă.

De-a lungul timpului, Diana Enache a declarat că este extrem de mulțumită de partenerul său, dar și de implicarea acestuia în viața de cuplu.

„Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație. Să te completezi și să aveți aceleași viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleași valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, declara artista în decembrie 2022, într-un interviu pentru Unica.ro.

Citește și: De ce s-au despărțit Dan Bordeianu și Adela Popescu. Actorul, dezvăluiri la 20 de ani de la premiera telenovelei „Numai iubirea”

Cu ce se ocupă Ionuț Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu are doi copii, pe Ioana și pe Ionuț, care sunt discreți în privința vieților personale. Ionuț Vîntu a studiat la Londra, iar acum activează ca antreprenor. Ionuț Vîntu este președinte și fondator al unei agenții de consultanță care oferă „servicii personalizate bazate pe strategii complexe de investiții în criptovalute”.

„Business analyst cu experiență, cu un istoric demonstrat de activitate în domeniul serviciilor financiare. Competent în gestionarea riscurilor, dezvoltarea afacerilor, afaceri internaționale, gestionarea activelor. Abilități antreprenoriale puternice, cu o diplomă de licență în Managementul Afacerilor Internaționale de la Regent’s University din Londra”, așa se descrie Ionuț Vîntu în CV-ul său.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton