Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea la trei ani după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. „Îmi doream să se întâmple ceva, să se termine tot calvarul!”

.

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre despărțirea de laurențiu Reghecampf și calvarul prin care a trecut în ultimele luni de căsnicie. Impresara spune că a fost profund afectată de finalul poveștii cu Reghecampf.

Anamaria Prodan, dezvlăluiri dureroase despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea Fanatik Superliga, moderată de Horia Ivanovici, și a dezvăluit momentele delicate și dureroase pe care le-a traversat în urmă cu trei ani, în timpul despărțirii de fostul soț.

„Când vii să îl salvezi te trage și pe tine. Dumnezeu a făcut să nu mă poată îneca și pe mine, am avut noroc pentru că m-am salvat în ultima secundă. În biserică cu cununiile pe cap, telefoanele sunau și amanta urla. Atunci am zis că nu se poate așa ceva.

Cu cununa pe cap în altar, în fața lui Dumnezeu și îl suna amanta, urlete, circ și nenorocire când eram în biserică la nunta de cristal. Atunci am ridicat capul și am zis: ‘Doamne, dacă nu mai e să fie fă ceva să se termine chinul ăsta’”, a spus Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

Impresara a mai spus că întrega familie a fost afectată de separarea ei de Reghecampf, iar copiii au avut și ei de suferit din cauza asta.

„Ce a făcut? A venit acasă, a prins momentul și a luat tot ce mai era de luat și a fugit. Banii din conturi erau cărați de multă vreme. Pe mail erau discuții de genul, ei i-ai făcut ziua și mie vrei să îmi dai doar 15.000 de euro.

Citeşte şi: Dezvăluiri din spatele ușilor închise în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „A țipat prin sală”. Episodul dintre impresară și Dan Alexa, dezbătut în fața judecătorilor

Citeşte şi: Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a spus despre ea că „este un om mort”. „Măcar așa să-l ajut!”

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf, declarații dure la adresa Anamariei Prodan.”Pentru mine e un om mort!” Ce spune despre impresară la trei ani după divorț

Citeşte şi: Momentul în care Laurențiu Reghecampf a decis că divorțează de Anamaria Prodan. Martorul antrenorului în procesul de divorț a povestit întâmplarea: „Episodul ăsta a declanșat tot”

Îmi doream să se întâmple ceva și să se termine tot calvarul ăla. În situația asta am fost toți. Mă trezeam noaptea fără aer, la fel și Bebe. Mami am visat că vine femeia aia și ne omoară pe toți’. Luca s-a dus în Dubai la psihiatru, nu la psiholog.” – a mai precizat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, acuze dure la adresa fostei soții

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în prin proces de divorț de mai bine de trei ani, iar săptămâna aceasta a avut loc o altă înfățișare la Judecătoria Buftea. În timpul ședinței, fostul antrenor al Universității Craiova, dar și martorul lui au făcut acuzații dure la adresa fiicei Ionelei Prodan. Impresara spune că fostul soț a acuzat-o că i-a fost infidelă în timpl căsniciei și că l-a înșelat cu „tot fotbalul românesc”.

„Păi a spus, nu folosind cuvântul ăsta, dar martorul lui a venit și a spus că eu «m-am întins» cu tot fotbalul românesc. A dat și nume… Ferească Dumnezeu! Deci oamenii ăia… Tot fotbalul românesc, toți oamenii importanți. Toată crema… Gigi, Giovanni, Cristi Borcea, Florin Răducioiu… A spus numele astea la audierile de la Tribunal. Și l-a întrebat judecătorul: ‘Aveți probe pentru așa ceva?’. Asta a spus martorul lui Reghe. Și era fericit” – a mai spus Anamaria Prodan în emisiunea amintită mai sus.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton